29 noiembrie 2011

My day

Off de ce nu ninge? Am chef de o mozoleala! Sa ma dau cu sania, cum sa am sanie si sa nu o folosesc...nu e chiar a mea, dar ce conteaza! 
Mi-e dor de zapada...abia astept Craciunul! Am fost zilele trecute intr-un magazin si m-a luat o melancolie...lumanari aprinse si colinde, era o atmosfera de sarbatoare...atunci am realizat ca vine acusica Craciunul! Ca trebuie sa fac pe Mosul, imi place sa cumpar cadouri pentru cei dragi si imi place sa cred ca bucuria de pe chipul meu atunci cand le ofer sa fie inca un motiv de bucurie. Pentru mine nu e un chin alegerea cadourilor...e o placere! Daca cunosc persoana stiu ca rar dau gres...nu iau cadouri "in bataie de joc" si ca sa scap...urasc sa primesc un cadou luat in ziua aia si sa fie negandit...da ma bucur, dar mi-e ciuda ca nu s-a gandit, pregatit din timp...ca nu am meritat timpul pretios. Ma bucur ca primesc orice...dar sa vad ca a fost din inima si nu din obligatie. Zilele trecute un prieten bun mi-a adus un trandafir ca sa isi ceara iertare...a uitat sa-mi mai fie prieten si stia ca nu o sa-l iert usor...inca nu e iertat 100%, dar va fi daca demonstreaza ca stie ce inseamna prietenia! Nu suntem iubiti, nu am pretentia sa ne vedem zilnic, dar sa stiu ca existi, ca traiesti, ca esti bine...nu sa ma cauti doar cand esti amarat si ai nevoie de mine, aia nu e prietenie! Nu pentru mine, eu nu-s asa...stiu sa fac distinctia. Oricum merci de trandafir, m-ai nimerit :P
Rad constant de el ca ii este teama sa-mi faca cunostinta cu prietena lui, nu stiu de ce?! I-am promis ca nu rad de ea, ca poate o sa fim toti trei prieteni, ca nu ma deranjeaza prezenta ei...de ce m-ar deranja???? Nu trebuie sa-mi placa mie ci lui! Dar ar fi ciudat sa ne plimbam odata prin oras cu masina sa ne vada ea impreuna si sa creada nu stiu ce...de aia il bat la cap sa o cunosc!
Poate cand va ninge indrazneste si el sa o ia la mozoleala aia mare pe care toata gasca o asteapta ;))) sper sa ninga cat de curand!!! Sa simt ca vine Craciunul, ca vine sfarsitul anului...sfarsitului unui an plin de evenimente placute si nu numai.
Aaaaa si sper ca la anul sa-mi invat o prietena cu ajutorul lui Dumnezeu si tot ajutorul din lume...sa o invat sa joace biliard! Azi mi-a "mancat ficatii" la propriu! Daca nu imi venea ajutorul cred ca-i bagam tacul undeva...ca nu mai puteam! Cata rabdare Doamne sa am??? Daca o vedea Gabi cum tinea tacul fugea cu masa de biliard :)))))) 
Trebuie sa zic LA MULTI ANI unui prieten bun bun bun de tot pe care-l iubesc din toata inima si sa-i cer iertare ca nu i-am vorbit cateva zile...mi-era greu...stiam ca fata de tine nu pot sa disimulez...si nu vroiam sa te fac sa simti ce te-am facut sa simti oricum...am vrut sa te protejez de mine si am dat cu bata balta! Dar tu stii ca eu te iubesc si tu ma iubesti...si ma vei ierta! Si eu o sa promit ca nu mai fac!!!!
O sa pun melodia care e la maxim cand este eu cu tine...ne place place place!

28 noiembrie 2011

My Crush

Si uite ca am fost si la film ... mi-a fost ciuda ca il vazusem deja si ma abtineam cu greu sa nu comentez!
M-au enervat oamenii care au venit la Breaking Dawn: Zori de zi doar si numai pentru ca vroia sa demonstreze iubitei/prietenei/viitoarei prietene ca el e un tip sensibil si ca iubeste Twilight! Eu sunt pe principiul, daca nu-ti place ceva stai acasa sau mergi undeva unde sa te simti bine si sa nu faci asta "obligat" ! M-am abtinut cu greu sa nu-i zic unui tip ceva, care comenta aiurea despre film, daca nu-ti place nu te uita, te-a obligat cineva sa vii si sa-ti pierzi timpul tau atat de pretios? Eu cred ca nimeni nu poate fi obligat sa faca ceva impotriva vointei sale! Daca nu-ti place taci si nu comenta, mie nu imi place ce-ti place tie si viceversa...am ajuns sa nu mai critic "placerile" altora, fiecare cu gusturile sale, e o vorba din popor care se aplica in cazul de fata. 
Cred ca filmul si respectiv cartea sunt singurile chestii care au facut din mine o fana, nu ma pot declara fana decat in privinta acestor doua chestii. Tocmai de aia nu suport sa se trezeasca unul sau una care nu simte ceea ce simt eu in privinta asta, asa cum eu nu incerc sa-ti bag pe gat ceea ce imi place mie, ca ce chestie vii tu la filmul meu preferat si incepi sa comentezi aiurea? Nu-ti place stai acasa! Te scutesti de un dublu efort: sa vezi ceva neplacut si sa-ti obosesti gura ca sa vorbesti despre asta.
Gata! Detalii...
Fiecare cu placerile lor, eu ador poveste lor de dragoste, altii adora bunaciunile din filmul asta, de ce sa nu recunoastem pustoaicele sunt indragostite de Edward si Jacob, se cearta pe cine merita sa fie cu Bella s.m.d...Eu nu! Ador iubirea asta nebuna dintre Bella si Edward, iubirea lor nebuna si pentru todeauna, atractia emanata atunci cand sunt impreuna, durerea de pe chipul lui Edward atunci cand o saruta pe Bella, cum castiga iubirea in fata dorintei de a o ucide. Cum se privesc! Totul legat de ei...era o vreme cand credeam ca si eu iubesc si-s iubita asa. Inca mai cred ca o sa-mi intalnesc iubirea asta mare, care te face sa innebunesti si sa nu poti sta fara ea, sa suferi pentru fiecare clipa pe care nu o petreci cu the one.
Nu va inchipuiti ca vreau un vampir :))) nu-s adolescenta si nu mai visez cu ochii deschisi, sunt realista...dar daca ar aparea un Edward nu as spune nu :))).
All we need is love! Iubire nebuna si plina de...
 Poate am sa mai revin si sa vorbesc despre Twilight...sometime.
O zi frumoasa! Pupici...


Muzica mea

So true....asculta si intelege...unii vor pricepe mesajul pe care vreau sa-l transmit, altii or sa ramana idioti. Inteligenta e o calitate! Si nu ma refer la acea inteligenta de a putea rezolva o integrala/matrice sau...
Peace!

24 noiembrie 2011

"Ieri"

As fi putut sa imi traiesc viata foarte bine fara sa trebuiasca sa trec prin ziua de ieri. Mi-am dorit cu disperare sa fie stearsa din calendar, sa nu fi existat niciodata. As fi vrut sa fi stiut dinainte ca nu va fi o zi prea grozava si sa stau in casa si sa dorm si astfel sa nu trebuiasca sa sufar nici eu, nici cei din jur.
Dar acum realizez ca aceasta zi a fost scrisa special pentru mine in calendar, a fost scrisa special pentru noi, sa ne ajute sa ne ridicam, sa ne dea o lectie de viata, sa ne faca sa depasim obstacolele.

Ce am invatat dupa ziua de ieri?
Am invatat ca lucrurile pe care le fac, vorbele pe care le rostesc ii pot rani pe oamenii din jur, oamenii la care tin. Bineinteles ca stiam asta dinainte. Dar ieri am trait lucrul asta si nu a fost un sentiment pe care as vrea sa il experimentez din nou.
Am invatat ca si oamenii la care tii cel mai mult pe lumea asta pot sa te dezamageasca, sa te raneasca si sa te doboare, dar nu pentru ca asta si-au propus, ci pentru ca sunt oameni si ei, si sunt supusi greselilor.
Am invatat ca dragostea nu are limite, nu cunoaste niciun fel de bariera. Am fost pusa sa aleg intre dragoste si orgoliul meu. A fost o alegere grea deoarece nu vroiam sa trebuiasca sa renunt la niciuna dintre aceste doua lucruri. Dar stiam ca nu este posibil sa le pastrez pe amandoua, asa ca am decis sa imi ingenunchez orgoliul la altarul dragostei, sa trec peste egoul meu pentru ca il iubesc.
Am invatat ca amandoi gresim si ca trebuie sa ne iertam reciproc, intr-o disputa nu poate fi doar unul vinovat. Si astfel, am realizat, ca de multe ori, fara sa vrem, ne ranim reciproc, si de cele mai multe ori nici macar nu realizam asta.
Am invatat ca zilele precum ziua de ieri trebuie ingropata undeva, in adancul sufletului si lasata acolo sa se stearga din amintire. Totusi lucrurile pe care le-am invatat in urma acestei zile trebuie pazite, ferecate undeva in abisurile mintii si readuse la lumina cu prima ocazie, pentru a nu repeta inca o data aceleasi greseli.....

Iubirea...

Nu stiu...nu stiu sa mai scriu frumos despre frumos...nu mai vad natura aceasta extrem de frumoasa. 
Nu mai vad nimic, astept sa ninga sa vina Craciunul si sa vad cat de mult pot duce. Sa vad daca va mai ramane ceva din mine, sa vad cati prieteni vor ramane atunci cand ma vor vedea trista. Sa vad cat de mult se pot iubi unii si eu sa nu pot iubi...sa fii gol inseamna sa nu stii sa mai apreciezi anumite chestii...e mult spus a aprecia, poate nu mai crezi ca inseamna ceva/poate ca trebuie sa inveti sa iubesti la fel cum invata un bebelus sa mearga. Pentru ca iubirea se vorbeste...are limbajul ei...si nu stiu toti sa-l vorbeasca, sa-l simta si sa-l cunoasca.
Cand o traiesti, n-are nevoie de definitii, enunturi, metafore. Necesitatea acestora intervine in momentul in care ramai fara ea. Cumva, sunt foarte supararata pe iubire! Nu-ti garanteaza nimic, te consuma, aproape te mananca de viu; cand faci compromisuri, e bine pentru celelalt, iar pentru tine e rau, cand nu le faci, e rau pentru toata lumea, parca si pentru vecini. Dar toti filosofii sunt de acord ca venim aici, in aceasta lume, pentru a iubi si a invata. Indiferent ce-ar insemna asta! Se spune ca din orice intamplare, fericita sau nefericita, pe care o traim, ar trebui sa invatam ceva. Mai precis, cam asta ar fi singurul scop al intamplarilor. Alminteri, am putea trai bine mersi si fara intamplari. Probabil de aceea sfintii pot trai bine mersi in varful muntilor, sau unde traiesc, iar shamanii cu ochii in zare sau inchisi in colibe. Oricum ar fi, sunt sigura ca, daca te asezi binisor pe-un scaun, dupa fiecare intamplare, si te intrebi ce-ai invatat din ea, nu poate fi decat in interesul tau. S-ar putea sa te cam saturi de intrebari si, deci, de intamplari.
Indragostitii traiesc numai cu ei si pentru ei. Aici, de fapt, e si miracolul acestui sentiment inefabil. N-as putea trai fara iubire, Doamne fereste, dar tare mult as vrea sa fiu mai inteleapta atunci cand iubesc! Am gresit mult, iubind, iar cei care m-au iubit mi-au gresit mult. Cand iubesti, suspiciunile sunt la cote maxime, furia, intoleranta. In mod cu totul aparent, iubirea e toleranta. E toleranta doar daca ii convine si se muleaza pe interesele si pe nevoile ei. Prin excelenta, iubirea e mai intoleranta ca orice altceva. Cu exceptia cazurilor patologice de victimizare sau a cazurilor extreme de teama si neincredere in sine. Din punctual meu de vedere, e aproape de neinteles cum iubirile dureaza. Au toate incredientele autodistrugerii. Dureaza, probabil, pentru ca insul, in sine, are o tendinta puternica spre alienare, iar normalitatea, ca orice norma, il tine intr-o carcera a celorlalti. O carcera imensa, careia nu-i vezi gratiile, care poate sa-ti creeze, cu usurinta, sentimentul fals al libertatii, pana cand tu evadezi, din intamplare sau din necesitate, intr-o carcera cu mult mai mica, o carcera pentru doi, din care nu vrei sa mai iesi pentru ca libertatea celuilalt e libertatea ta si viceversa, iar aceasta forma de libertate e o libertate mult mai privata decat o forma de libertate comunitara, socialmente admisa. 
.......................................................................... 

Muzica mea

O melodie atat de frumoasa...:X:X:X


23 noiembrie 2011

De dragul meu...

Doamne cat de dor mi se face de oamenii pe care ii iubesc atunci cand ascult melodia asta. 
De fiecare data cand o ascult mi se rupe inima ca mama si cei dragi mie sunt departe...de dragul meu sa ma certi...de dragul meu ai sa ma ierti...de dragul tau in miez de noapte ma topesc. Nu pot sa-mi imaginez viata fara multe persoane, imi zic si zic oricui ca nu-mi plac morti si prefer sa mor eu prima decat sa duc lipsa cuiva...pentru ca involuntar mor si eu odata cu disparitia unei persoane.
Cum as putea sa traiesc fara mama? Fara acel suflet care ma mentine pe linia de plutire fara sa-si dea seama...ca pentru ea intodeauna renuntam sa fiu idioata si sa ma gande sc ca nu am pentru ce trai. Ea e motivul meu, unicul meu motiv de fericire...Ma abtin cu greu sa nu plang pentru ca trebuie sa plec...dar o sa o fac cand ma intorc, mama merita fiecare lacrima de a noastra. 
O zi frumoasa! Pupici...


22 noiembrie 2011

Muzica mea

WTF?

Mi se face dor? Un dor nebun sa innot si sa ma plimb pe plaja...offf cat de prietena mi-a fost marea anul asta...my bff! O sa o vad in cateva saptamani/in cateva zile sau ore pe asta a noastra...i don't know! Puteam sa o vad de ieri dar am refuzat again fericirea...
Lasam asta...sa vorbim de ceea ce am facut in weekend...m-am distrat! A venit verisoara mea din C-ta si niste nebuni la propriu ca m-au facut sa rad maxim! I-am plimbat oleaca...am vazut si eu o alta parte a Iasului asta frumos...i-am dus la Cavalerul Medieval , recomand din toata inima locul si vinul casei :))), nu mai zic de mancare! Gustoasa! Va recomand sa mergeti acolo si pentru loc...te simti ca pe vremuri! Design-ul castelului te duce undeva inapoi in timp, chelneri sunt imbracati ca pe vremuri...detalii...mergeti!
Eu zic ca s-au distrat...fara fite si figuri au invatat moldoveneste si au zis ca revin...sper ca weekend-ul viitor...am eu asa un feeling ca se intorc :">, singura chestie negativa a Iasului a fost idiotenia asta de asfalt...oricat de frumos ar fi un oras face mult sa fie si drumul bun...mai ales ca Iasul nu e un oras oarecare lipsit de importanta...
Am observat iar o chestie c-am aiurea:majoritatea fetelor care vad o masina jmechera si un tip cu vrajeala...cadeti c-am usor si nu sunteti mai mult decat penibile! Respectati-va un pic, lasa-ti dracu masina si mentineti-va demnitatea...mi-a zis ceva Razvan de am ramas masca...si da are dreptate, chiar daca mi-e aiurea sa recunosc. Doar daca nu vreti sa fi-ti pe lista unui tip si uitate imediat...alegeri si iar alegeri.
Poate ma hotarasc si plec la Constanta in seara asta...asa ii va fi mai bine unei persoane...da acolo nu vreau sa merg ca sa nu vad pe altcineva :))) ce sa fac?...nu vreau sa creez confuzie!

21 noiembrie 2011

Days

Zile incarcate...pline de evenimente si neprevazut...ras si nebunie!
Am facut o chestie pe care am zis ca nu o sa o regret niciodata...adica noua "eu" nu o va regreta.
Azi ma simt goala, fara sentimente si reactii anume...colega de apartament mi-a zis sa-i dau un buzz cand imi revin, nu cred ca se va intampla azi...Ati trait vreodata sentimentul asta de il descriu eu? Ca nu te interseaza...parca traiesti intr-un corp strain, care ia decizii si tu nu vrei sa intervii.
POATE am obosit sa reactionez astfel decat o faceam, am OBOSIT sa muncesc zilnic ca sa fiu fericita. Lumea incearca sa ma faca...da parca eu nu vreau...m-am obisnuit oare????
Imi suna telefonul si mesaje fara numar de la un om care m-a intalnit atunci cand nu-mi pasa si nu cred nimic din ce imi spune...am hotarat sa-l las, sa-i dau voie sa fie fericit...merita, pe mine m-a facut cat am vrut eu...de acuma nu mai poate sau cum spune el nu-l las sau nu vreau. Poate nu vreau? Nu vreau sa cred, vreau sa am o groaza de prietenii si sa imi traiesc viata cum vreau fara sa incurc pe nimeni si sa dau sperante...e vina mea ca am vrut pentru o vreme si apoi gata mi s-a luat. Pur si simplu! Nu am crezut niciodata din prima ceea ce mi se spunea...dar acum nici atat :))
Nu mai pot sa iubesc, cel putin deocamdata nu vreau sa ma apropii de nimeni...poate maine ma razgandesc, poate maine iar incurc pe cineva...pe tine nu...esti prea bun ca sa te fac sa suferi...si nu o sa mentinem amicitia, nu vreau sa crezi ca daca ma vezi pe strada sa opresti masina si sa ma rogi sa urc, sa vorbim , sa ne salutam si sa speri...vreau sa fii baiatul care sa aiba in dreapta iubita si sa fie iubit, nu doar azi sau cand are toane, ci tot timpul...pentru ca meriti! 
Poate daca ne intalnim undeva intr-un viior indepartat o sa vad ceea ce acum nu stiu sa apreciez...poate o sa fim norocosi si vom stii sa ne iubim si sa fim totul unul pentru altul...acum nu, nu pot sa ofer totul.
Degeaba imi spui te iubesc, daca mie imi vine sa fug cand aud asta...stiu ca nu ma minti si stiu ca ai avea grija de inima mea, dar eu nu pot acum...nici nu stiu sa zic cuvintele alea...le zic la misto prietenilor si cred ca de aia am ajuns sa le cred ca sunt neimportante...
Imi pare sincer rau si sper din inima sa nu-ti mai vad fata aia de copil trist...ochii aia albastrii trebuie sa sclipeasca mereu de fericire. 
Era sa uit...stiu ca am promis ca te las sa-mi scrii ceva pe blog...ma  gandesc zilele astea si raspunsul final...daca mi se face dor pana atunci va fi da :)...nu am idee! Melodia asta contine doua cuvinte pentru care o ascult iar si din nou...
Peace and love!

18 noiembrie 2011

Pasii...

Am inghetat...dar a meritat! Ce e mai frumos oare...decat o plimbare in doi...sa auzi sunetul pasilor vostri calcand frunzele uscate. Sa va priviti in ochii si sa nu va promiteti nimic...doar sa va traiti momentul de tacere...de apropiere. Sa simti!...Oare te superi daca scriu aici ce mi-ai spus azi?...mai bine sa nu risc...important e ca stim noi, eu si tu...

Teama

Mi-e teama sa nu dau "cu bata in balta"...am un talent mare sa indepartez oamenii care imi sunt aproape...parca uneori nu cred nimic din ceea ce mi se spune! Cred mai mult intr-o imbratisare decat intr-un cuvant spus. Trebuie sa-mi repet mie insumi: "Ai grija ca nu toti stiu cum esti tu, nu toata lumea stie ca in spatele racelii aparente se afla un om care este usor de ranit daca lasa garda jos" . Multe persoane traiesc cu impresia ca daca tac si nu spun nimic inseamna ca sunt fitoasa, nu e asa...stau si analizez! Ce naiba sa-ti spun daca nu am ce!?
Am descoperit cu stupoare ca oamenii se asteapta sa fiu foarte vorbareata, ete na :)) asteapta...mai si tac...nu prea mult dar se mai intampla!
Marti m-am amuzat maxim cu si de cateva persoane care se credeau "buricul pamantului", sa incep...dupa ce ma plimb oleaca cu prietenul meu cel mai bun mancam o ciocolata Africana cu alune :X si hotaram ca e ora sa mearga lumea acasa, desi nu ne vazusem de mult timp si ne-am c-am ciondanit ca de ce nu dai nici un semn de viata , fiecare cu scuza si varianta lui cu cine a gresit :-J. Detalii...
Imi sun colega de camera, stiam ca a iesit si ea si ce zic eu hai sa-i fac cunostiinta cu my best friend, mergem 100 de metri in fata cu masina si decurge clasica "facere de cunostinte". El pleaca in treaba lui, pa pa ne auzim la telefon mai incolo s.m.d... Mie imi venea sa merg acasa...ce naiba sa fac cu niste oamenii necunoscuti, pariu ma plictisesc! Na intru ca ma ruga tipa ingrozitor, vad ce bea lumea, comand si eu...ca na sa nu zica lumea ca nu stiu sa beau bere :))... cert e ...plictiseala! Fitoasa de mine a incercat sa lase "fitele" acasa si sa socializeze desi nu avea chef...au inceput sa curga bancurile, radeam de muream...am reauzit niste bancuri de AC...numai eu si colega eram filosoafe, eram in minoritate deci incercam sa intelegem bancurile de AC! 
A fost misto, ca o seara pe care nu o premeditezi...imi place ca am demontat inca la cateva persoane ideea ca eu este fff fitoasa :)).
Gata cu povestile mele...eu ies la o plimbarica pe Copou :X...o sa inghet dar i-am promis si oricum imi place sa inghet pe afara...uneori mai am fite si prefer sa stau la caldurica...dar intodeauna o sa prefer sa stau pe o banca in parc in locul unui loc fitos ;)

Ador melodia asta..mi-a dat forta de multe ori...cat cobor din bloc asta ascult...:X

O seara placuta!Pupici...

17 noiembrie 2011

Muzica mea

Super versurile..
Let's fly until there is no wind beneath our wings
Until we gonna loose attaching strings
Get all the hope we need from our dreams, Oh yeah

15 noiembrie 2011

Muzica mea

My hert will go on...spre cineva care mi-o va pastra :X. Listen! Eu iubesc iubirea lor atat de... si plang de fiecare data cand il vad... de obicei asta se intampla la 2-3 ani cand vreau sa-l revad. O sa ma uit cat de curand cu cineva, probabil vrea sa ma vada plangand ;)). Enjoy :X


Lara Fabian...Doamne cat de mult iubesc melodia asta si iubesc sa spun te iubesc si sa iubesc. Je t'aime!!!! Cat de dureroase pot fi cuvintele astea :|

To be or not to be...strong ;)

Azi o sa incerc sa te ajut mai mult decat am facut-o prin e-mailul trimis...poate nu ai inteles sau poate inca esti prea aiurita ca sa intelegi! De revenit nu o sa-ti revii daca iti spun eu ceva anume sau nu...trebuie sa te ridici singura, sa stai jos cat ai nevoie, sa iesi, sa vorbesti cu prietenii si sa incerci sa vezi unde ai gresit...nu ca te-ar ajuta prea mult, dar nu poti da vina numai pe el sau pe cine a intervenit intre voi. Vina o impartiti in mod egal tu si cu el. Nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu iertatul faptei sale, eu nu as ierta :|...dar eu sunt eu. Daca simti ca merita si esti capabila sa treci peste iarta-l...poate e marea ta dragoste si e pacat sa ai regrete mai tarziu ca nu ai dat o a doua sansa. Atunci cand iubesti esti capabil de multe! Eu nu am crezut niciodata ca o sa am puterea sa ma rog de cineva sa-mi dea si sa ne dea a doua sansa... si uite ca am facut-o! Nu-mi pare rau ca am incercat sa fiu fericita, asa am considerat atunci si cred ca oricine ar fi facut asta daca simtea ce simteam eu...daca stiam ce stiu acum nu as fi repetat fapta ;)
Dar daca si cu parca se plimba pe o barca ;).
Fiecare trebuie sa-si traiasca povestea de dragoste cum stie mai bine, sfarsitul indiferent cum e sa se termine tot va fi tragic pentru unul din noi...cineva tot va suferi, dar zic eu ca merita. E prea frumos sentimentul ca sa nu platesti orice pret pentru el! Asa ca, sa nu spui ca nu vei mai iubi pe nimeni! Vei iubi, dar se va schimba persoana si tu vei fi altfel, va stii si el sa te sarute si sa te imbrateseze, vei fi totul pentru altcineva si nu gandi ca se va termina! Gandeste-te ca iubirea isi schimba nivelele, poti ajunge undeva sus si sa fie pentru todeauna si poti spui adio pentru ca iubirea nu iti este impartasita...nu poti iubi pentru doi. E adevarat ca se spune ca intr-un cuplu cineva iubeste mai mult, dar asta nu acopera dragostea pentru unul din noi. 
Asa ca fetita capul sus, plangi daca ai de plans si sa nu-ti fie rusine sa spui ca suferi, dar continua sa zambesti...nici nu-ti vei da seama cand vei zambi din toata inima...chiar daca zambetul tau nu va fi complet si vei cred pentru ceva timp ca ai fi zambit altfel daca era si el langa tine, chiar daca te ard degetele sa trimiti un mesaj si sa-i spui ce ai facut azi...nu o fa! Nu-l mai interesezi si vei fi mai tare ranita daca vei vedea ca nu iti va raspunde, vei realiza cat de usor te-a uitat...poate fi inca un motiv sa-l uiti, dar sfatul meu prietenesc e sa nu faci asta...va durea prea tare. Mai bine suna un prieten si el daca iti va fi prieten te va scoate afara si te va face sa razi, sa plangi si sa fii tu. Toata lumea rade de omul care sufera ...dar tine minte nu si-ar dori nimeni sa fie in papucii tai ;)...
Fi puternica si daca vrei te scot eu din casa, am capacitate sa fac omul sa rada...gasesc motive si stiu sa ajut daca pot. Poti veni cu mine si o prietena undeva la Bacau, facem cat de curand o plimbare mai lunga cu masina, just girls! Lasam baietii acasa si vizitam, ne distram. Daca te hotarasti da un semn ;) mi-ai lasat mesaj cu numarul tau, dar aiurita de mine a sters mesajul dupa ce l-am citit si adio numar. 
Hai fi fata desteapta si sa nu-ti para rau ca ai iubit niciodata! A meritat ;)
O seara placuta! Pupici...

14 noiembrie 2011

Muzica mea

Sunt happy, mi-am inceput saptamana frumos...recunosc ca nu am deschis ochii pana cand nu am primit un mesaj care m-a facut sa zambesc :) Cred ca ar fi cazul sa termin cu aiurelile si sa incep sa fiu fericita...nu merita nimeni sa sufar pentru el/ea sau ei/voi :)) Cine sufera pentru mine? :-j
Am platit destul ;)
Asta e singura melodie care e trista si pe mine nu ma face sa fiu trista...am amintiri frumoase :)) Slanic Moldova si zile cu soare...stiu sigur ca cineva se gandeste doar si numai la mine cand asculta melodia asta :))
Listen ;)

13 noiembrie 2011

Muzica mea

Azi recomand ceva pentru cei carora le place muzica de club... Cred ca e cel mai ok mix creat vreodata...
Listen ;) sunt doar 2 ore de muzica buna,asa ca il puteti folosi la o petrecere ceva...:D. Enjoy ;)

Who the fuck knows?

Am parte de cea mai mare dilema din viata mea...nu prea pot sa spun prea multe...pentru ca nu vreau sa-si dea seama o anumita persoana ca vorbesc despre ea!
Trebuie sa aleg ceva...sau intre ceva...sa schimb "statutul"! E atat de ciudat! E ca si cum pana acum am fost legata la ochii...iar de aseara am vazut ceva ce nu credeam ca exista, a descoperit aiurita de mine ceva, eu aia care uneori sunt in lumea mea. Poti sa-mi desenezi si sa nu-mi dau seama, iar atunci cand omul se satura si ma ia de umeri si imi urla ... aud si raman socata. Cum naiba? Cum sa se intample asta imi zic acum...mi s-ar schimba viata 100%...e posibil sa-mi pierd o prietena care buna-rea mi-a fost alaturi si m-a tinut la suprafata de la mii de km. Stiu ca as fi fericita, dar cu ce pret? Merita un asa pret pentru ceva care nu se stie daca dureaza. Ma cunosc foarte bine si stiu ca daca eu nu vreau...nu pot chiar si de dragul cuiva. Si acum nu stiu ce vreau! Am ramas si o sa raman mereu o aiurita vesnic indragostita de ceva...matura sunt cand vreau...dar dracii o sa fac intodeauna si stiu ca acei care ma iubesc o sa ma inteleaga intodeauna. Nu am cum sa fiu inteleasa complet...pentru ca uneori nici eu nu ma inteleg pe mine, vreau doar ca oamenii de langa mine sa priceapa ca am doua parti si de una din ele nu pot sa scap.
Acum gata! Vad eu ce o sa fie...nu stiu ce decizie o sa iau...stiu ca oricare o sa fie va fi buna! Un om daca renunta fara sa lupte la tine inseamna ca nu te merita! Deci s-ar putea sa castig oricum...

12 noiembrie 2011

Muzica mea

Eu nu am starea sa suport pe cineva asa ca mereu zic hai lasa-ma, get a life! Nu zic ceva doar pentru ca o anumita persoana vrea sa auda asta si my friend asteapta mult si bine!
Melodia asta imi da chef de invatat si de ...voua ce stare va da?:>

11 noiembrie 2011

Muzica mea

Deci...uite ce am gasit eu in dimineata asta in urma cautarii mele din fiecare dimineata...desene animate of course! Enjoy! :))

Tristete

Acum sunt trista...simt un gol...un gol de tristete, de neputinta si de pierdere. Simt ca am atatea de pierdut si totusi nu pot sa fac nimic! Ma simt legat de maini si incuiata...incuiata in starea asta. Am visat urat...ca de obicei m-am trezit simtindu-ma parasita si goala...goala de acea siguranta de sine pe care o am in majoritatea timpului. Goala de oamenii, amintiri si plina de regrete! Nu-mi place sa am regrete! Nu-mi place sa ma simt mintita sau sa stiu ca cineva care mi-a spus privindu-ma in ochii ca nu-s doar un om oarecare...si...sa ma minta...Mi-e dor de mama si mi-e dor ingrozitor! Chiar daca nu suntem cum se spune cele mai bune prietene, imi place sa o stiu aproape de mine si in siguranta...as face orice pentru oamenii pe care-i iubesc, m-as vinde si as muri de 1000 de ori. Numai sa nu vad in ochisorii lor tristete. Prefer sa sufar eu si sa mor inaintea tuturor decat sa-i vad tristi sau disparuti din viata mea. M-ar distruge si cu greu m-as mai ridica, sau oare m-as mai ridica? As mai gasi motive sau oare l-as putea ierta vreodata pe acel cineva care m-a lasat singura?
Poate cand ma va voi trezi din nou nu o sa mai am senzatia aceasta...asa ca noapte buna si azi va spun iubiti-va mult!

True...

Cuvintele acestea exprima purul adevar, intodeauna vei tine minte macar o singura chestie din toate acestea.Mi-a placut si l-am publicat. Enjoy!
Ma resemnez pentru ca...
Niciodata nu imi vei uita chipul...
Niciodata nu imi vei uita privirea...
Niciodata nu imi vei uita cuvintele...
Niciodata nu imi vei uita saruturile...
Niciodata nu imi vei uita ochii...
Niciodata nu vei uita respiratia mea langa a ta...
Niciodata nu vei uita zambetul care il aveam atunci cand vorbeam cu tine...
Niciodata nu vei uita mesajele mele...
Niciodata nu vei uita....
Stii de ce? Pentru ca niciodata o alta femeie nu te va privii asa ca mine, nici nu o sa iti spuna cuvintele mele cu afectiunea cu care ti le-am spus eu, nici nu te va mangaia cu tandretea cu care am facut-o eu, nici nu te va saruta cu pasiunea cu care te sarutam eu, pentru ca niciodata nu vei mai avea langa tine o femeie ca mine!

10 noiembrie 2011

Muzica

Nu pot sa ma declar o fana a Deliei...dar melodia asta, recunosc mi se pare reusita si m-a facut sa o ascult de vreo 10 ori :))

Cioburi de tristete

Ador aceasta poezie:
adun din mine cioburi de tristeţe

şi le cobor în dor pe serpentină,


în timp şi spaţiu trebuie să-nveţe


în neguri să descopere lumină.




suflet stingher- un trandafir cu spini


ce-a îmbobocit în ploaie şi speranţă,


tânjeşte azi împovărat de vini


verdictul aşteptându-l la instanţă.



nu ştiu să caut mâinele din ieri


şi azi simt cum mă arde şi dispare,


mă-nvălui în perdele de tăceri


şi-n amintiri trecute în uitare.




icoana e cu ruga mea pe buze


şi o urmez surprinsă pe poteci,


la întrebările care rămân confuze


răspunsul îl găseşti de te apleci.

Cioburi de tristeţe




 

9 noiembrie 2011

Moments

Ieri am sarbatorit ca ma simt mai bine, m-a scos my brother in oras la joaca :))). Am fost in Viper si am facut ce ne place la amandoi:tenis de masa, ceva cu masini(chiar nu stie eu cum se numeste) si biliard! Daca la tenis si treaba cu masina pot sa zic ca au luat de cateva ori bataie...la biliard nu pot sa zic acelasi lucru! A c-am ramas my brother afis cand a vazut ca ia bataie desi juca bine si mi le dadea foarte aproape de fileu, am invatat sa joc si eu agresiv si cu putintica atentie (pe care nu o detin de fiecare data) am iesit bine. Ultima dracie pe aseara a fost sa ne uitam la desene animate la Class, mai exact Tom si Jerry...asa cum asteptam papica si in timp ce mancam am avut parte de cateva jonglerii amuzante.
Zilele astea am chef sa merg la teatru sau sa ascult pe cineva cantand live, nu am mai fost de mult timp...deci daca stiti ceva spune-ti si la mine.
O zi frumoasa!Pupici...


8 noiembrie 2011

Muzica mea

Dime...O melodie superba!


Muzica mea

Just listen and feel...try to feel the pain...

Poezie

Cinstesc momentul de ieri
Ca sa iubesc mai mult clipa asta
Fara regrete...fara complicatii
Fara momente de liniste...


Nu conteaza cum sau cine iti va rani inima 
Mereu sa stii sa versi lacrima
Iubirea inseamna si momente de disperare
Mereu va canta si indoiala in inima


Nu ma uita o sa tin mereu minte iubirea noastra
Si mereu voi uita promisiunile
Pentru a nu te ura
Pentru a te pastra perferct.



Mi-as dori sa nu ma schimb
Nu vreau sa-i dau drumul copilului din mine
Nu vreau sa ma pierd din nou
Mi-e bine cu mine si zambetul meu fals.




E un joc de cuvinte, poezia intreaga e altfel...are alta substanta...deci clar si alt inteles. Nu cauta rima ;) viata nu e formata din acorduri perfecte :)

7 noiembrie 2011

Fara regrete

Nu mi-am pierdut mintile inca, asa ca stiu ce vreau, ce am facut si unde am gresit. Nu suport oamenii care isi uita partea lor de vina, si care incearca sa blameze doar partea cealalta cu care este intr-un conflict/disputa verbala.
Trebuie sa invatam din greseli si sa ni le asumam cu orice risc.
Uite eu personal am invatat cum sa fiu mai maleabila, sa ma comport cu oamenii, sa am rabdare si sa-i apreciez asa cum sunt ei. Incerc si gasesc de fiecare data partile cele mai bune a lor. 
Prefer sa zambesc atunci cand sunt mintita si sa-mi vad de drum, sa recunosc ca poate am avut si eu o parte de vina si sa merg mai departe. Regretele nu-ti aduc timpul inapoi si daca ajungi sa urasti o persoana , indiferent cat de mult crezi ca ar merita nu-ti vei face tie decat un mare defavor, mai bine iti construiesti un alt drum si sa ti-l urmezi. Nu spun eu sau altcineva ca va fi usor, ca nu vei avea si esecuri, zile de disperare si ca nu vei simti ca totul se sfarseste acolo, important e sa ai rabdare si cu siguranta vei intalni oamenii sau lucrurile care te vor ajuta sa uiti starea acea de rau ;) si vei intalni, vorbesc din proprie experienta. Totul se vindeca si cum pot altii uita, asa vei reusi si tu. Pe mine m-a ajutat faptul ca m-am gandit mereu ca totul e asa cum e, ca nimeni nu e dator sa stea langa tine daca nu vrea, ca am iubit si voi iubi mereu omul si nu trecutul/amintirile urate. Intensitate si modul se schimba dar trebuie sa ne pastram sufletul pur si sa nu invatam sa uram, nu merita, mama vindecarii e indiferenta, iti canalizezi energia fata de altceva sau altcinea (in cazul meu prietenii si iesirile), iti spun eu ca nu te ajuta nimic fata de cum ar faceo aflarea unei minciunii. Eu urasc sa fiu mintita, mai ales de catre oamenii la care tin, la restul sunt imuna, nu ma intereseaza absolut deloc daca imi spui si cea mai mare minciuna din lume...daca sunt importanta pentru tine stiu ca nu o vei face si daca eu te cred important stiu ca nu ti-as accepta minciuna, vei reprezenta nimic pentru mine din momentul acela.
Nu stiu cat de clara sau inteleasa m-am facut, nu ma simt tocmai bine...un pic pe la spital...bla bla detalii!
O seara placuta!Pupici...

Muzica mea

Neata! Uite o melodie care nu imi da pace....Listen!

Instrument de optimizare cu un clic

Instrument de optimizare cu un clic

6 noiembrie 2011

Muzica mea

Ma innebuneste melodia asta :)), imi aduce aminte de aseara :D
Listen and dance! Everything is ok when you dance and you are in love!
X.O.X

Days and nights


Neata...nu am mai scris si nici nu am mai postat melodia zilei pentru si deoarece nu am avut sau nu am vrut sa-mi fac timp de asta :) . 
Voi ce ati facut in weekend? Eu m-am distrat, m-am plimbat si mai alesssssss am lucrat la un proiect care mi-a mancat zilele :( si mai am ceva de facut la el si azi. Dar ziua mea va fi mult mai buna ... daca se tine de cuvant my brother si imi aduce scumpetea de nepotel, e atat de dulce! Nu fratemiu, copilasul!
Si era sa uit! Oana o sa-ti dau un raspuns zilele astea, daca nu-l postez pe blog, o sa ti-l gasesti sigur in "posta". Nu stiu cat de clar o sa-ti fie, dar na tu alegi sa urmezi sfatul sau nu. Eu sper sa fii fata desteapta si sa nu cedezi tentatiei de a gresi...e simplu...dar repercursiunile o sa fie greu de suportat pentru tine si cei apropiati tie :)
O zi frumoasa! Pupici...

4 noiembrie 2011

Times

In seara asta partyyyyy :))) hihihi cat am asteptat seara asta :D...sper sa fie bine, ca mi-a fost dor :)))
E o dezordine maxima in viata mea, dezamagirea si regretele si-au facut loc iarasi ... chiar atunci cand credeam ca totul e ok. Nu apucasem sa regret un lucru, dar minciuna m-a facut sa regret si aia! Spuneam la cateva prietene ca nu doresc la nimeni sa fie in papucii mei, sa nu simta si sa creada ce cred eu...dar i'm strong babe...chiar daca azi sau ieri sau maine plang de simt ca nu mai exista ziua de maine. Disperarea m-a facut sa-mi iubesc si sa apreciez mai mult prietenii, aia putini si buni. Aia care ma suna si imi sunt alaturi non-stop, aia care nu o sa ma minta si care nu promit ...ci demonstreaza.
Sunt indiferenta fata de orice ... in afara de ei!
Love you my friends!Got 2 Luv u

Muzica mea

Love the way you lie :X:X:X
X.O.X

Muzica mea

Live your life! Si chiar nu-mi pasa ce o sa faci cu ea ;)
Listen! 


The true and only the true

Si chiar ma bucur! Ma bucur ca am vazut adevarata fata a cuiva :))) mi-a luat ceva timp sa constientizez ca minciuna poate fi spusa si de oamenii care ti-au promis ca nu o sa te minta niciodata! Ce vrajeala my friend, azi am observat diferenta dintre noi ;) si mai ai multe de invatat pana o sa ajungem la aceiasi maturitate. Nu poti sa-ti asumi nimic ;) pentru ca nici macar tu nu stii ceea ce esti, un nimeni? Aveam momente cand te contraziceam, cand credeam ca nu ai cum sa fii asa, dar ete neamule ca ti-am vazut si fata aia pe care am observat ca o ai doar fata de oamenii care nu semnifica nimic pentru tine. Mi-e sincer mila de tine, nu am crezut niciodata ca o sa-mi fie mila vreodata de tine,credeam ca o sa ramanem niste oamenii maturi care nu se mint si nu recurg la chestii de 2lei. 
Sa fii sanatos si sper din toata inima sa nu te vad prea curand! Mi-ar fi scarba sa fiu in aceiasi incapere cu tine ;) 
Cheers!



2 noiembrie 2011

O.K.

Buna! Acum devenim seriosi, desi aia care ma cunosc cu adevarat nu ar zice ca eu sunt cea mai serioasa persoana din lume, poate ca unii nu m-au vazut inca, deci nu ma pot vedea in postura asta.
Sa incepem! Azi dimineata am gasit o intrebare in "posta" mea electronica....si suna asa: "De ce esti trista?"
Am sute si mii de motive sa fiu trista dar si fericita in acelasi timp, sunt happy ca am devenit o persoana fericita pentru ca pentru prima data pot sa zic ca am  prieteni, ei sunt motivul meu de multe ori sa ma ridic din pat. Sunt fericita ca am oamenii carora l-i se face dor de mine si ma suna, ca ma simt iubita si apreciata atunci cand primesc o imbratisare din partea lor! Motive de tristeste am "fara numar" : imi lipseste familia pe care am castigat-o in Italia, marea care ma facea sa uit, imi lipsesc oamenii care au plecat fara preaviz...care m-au ranit desi mi-au promis ca nu o sa faca asta niciodata. Imi lipsesc acele chestii minore care pentru altii sunt lipsite de importanta, dar mie imi lipsesc si imi provoaca tristete.
Motive de tristete am, dar ca si fiecare incerc sa vad "partea plina a paharului"...savurez viata asa cum e ea, buna-rea. Imi traiesc viata dupa propriile reguli, uneori eronat...dupa caz, asa va sfatuiesc si pe voi sa faceti, lasa-ti regulile si iubiti, respirati libertatea propriilor decizii!
Sper ca s-a inteles ceea ce am vrut sa spun, daca nu ...nu va mai chinuiti, poate nici nu trebuie sa intelege-ti!
O zi frumoasa!


Muzica mea

Vizita mea in Italia m-a facut sa ascult mii de melodii parcurgand cateva sute de km in masina, deci pot sa zic ca am ascultat melodii si melodii! Asta e una care ne provoca la toti o stare de bine si cantam toti! Dar imaginati-va cum se auzea atunci cand aceasta melodie e cantata la misto! Rad si acum cand imi aduc aminte :)
Listen!
O zi frumoasa! Pupici...