31 ianuarie 2012

Muzica mea

Alintata ta :)

Muzica mea


27 ianuarie 2012

Seara'

Buna seara! Cateva persone sunt suparate pe mine, imi pare sincer rau...dar nu o sa atasez poze reale cu cel care ma face fericita, nu pentru ca m-ar bate sau ceva de genul :P....nu pot sa pun poza lui pur si simplu...daca ne vezi pe strada iti dai seama ca e ceva intre noi, ne pupam si ne tinem in brate, ne tachinam...ce sa mai aproape ne iubim :). E la fel ca mine, ii place sa oftice lumea...deci imagineaza-ti ce iese cand suntem impreuna :)) dar noi tinem unul la altul si c-am renuntam la ofticat...ca ne suparam la fel de repede. Habar n-am ce o sa fie, dupa el eu sunt mama copiilor lui, dupa mine sunt doar iubita si prietena lui...el viseaza eu traiesc prezentul. Mi s-a facut dor. E singura persoana care a reusit sa ma faca sa-mi doresc o relatie...pana l-am cunoscut pe el, toti baietii cu care am iesit mi-au devenit prieteni buni, dar cand zic toti...chiar toti!Nu vroiam o relatie tip "tampon", stiam ca mi-as fi batut joc...
Gata dspre asta :)
Fug sa ma schimb...ies la o plimbarica cu domnul meu...
V-am pupacit...aveti grija de inimile voastre :)

24 ianuarie 2012

Intrebare

Cand te-ai placut cel mai putin?
Asta e intrebarea care ma bantuie dupa ce am citit un interviu acordat de Florentina Fantanaru revistei "O.K!". O doamna in adevaratul sens a-l cuvantului, care m-a impresionat prin capacitatea ei de a trece peste o tragedie, aceea de a fi lasat singur in lumea asta atat de cruda, de omul pe care il iubesti, adori, venerezi si crezi ca iti va fi alaturi in proiectul vietii fiecaruia dintre noi...acela de a fi cu cineva, o familie, sa intemeiezi acel turn doar pentru voi, in care nimeni si nimic nu are acces daca intentiile nu sunt bune. 
M-a doborat tristetea din spatele cuvintelor ei...pline de demnitate de altfel, o doamna care a suferit si va suferi de fiecare data cand va merge acasa si o parte din viata ei nu va mai fi acolo, ca o va asteptat doar sufletelul creat de cel care i-a fost sot, iubit, prieten, confident...ca sufletelul acela va intreba de fiecare data daca si mama sa a plecat dintre noi, daca ea va intarzia, va avea in mod constat teama bine inradacinata ca e posibil sa ramana si fara mama. O drama dubla: drama femeiei care isi pierde partenerul si totodata sprijinul...si drama copilului privat de tata, de omul care in ochii avea adoratie atunci cand isi privea fiul crescand, razand, facand nazbatii.

Sa revin la intrebare de mai sus...eu m-am placut cel mai putin atunci cand eram extrem de jos...nu ma refer la suprafata terestra, ci la suprafata sufleteasca...aia fara m...atunci cand vroiam sa urasc. Ma bucur ca nu am reusit.
A doua oara a fost cand mi-am ranit mama si nu stiam cum si ce sa fac pentru iertare.
Am mai ranit oamenii...dar cred cu putere ca nu am vrut si e ultimul lucru pe care l-as face oricui...inca mai cred ca Dumnezeu le stie mai bine si ceea ce da el nu egaleaza cu nimic razbunarea pamanteasca.
Mi s-a zis imediat dupa despartirea de omul pe care l-am iubit...ca lasa vei mai iubi, nu e capat de tare si nu esti prima sau ulltima care trece prin asta! Intodeauna am crezut ca oamenii aia sunt idiotii, e ca si cum nu te duce mintea la mai mult. Adica tu crezi ca despre asta e vorba?!
Oamenii sunt de neinteles...reactioneaza si actioneaza dupa cum ii taie mintea...rar se gandesc la consecintele vorbelor...sincer eu prefer sa c-am tac atunci cand dau peste un om care sufera...cuvintele sunt de prisos atunci cand treci prin asta...si de multe ori dai cu bata in balta. Mai bine astepti sa vina el/ea singur la tine si sa se destainuie, decat sa incepi cu "descusutul"...dar cum oamenii sunt cruzii si se hranesc cu durere ;)
Va las sa "rumegati" intrebarea...sa va gasiti raspunsuri, eu inca mai caut...poate in timp o sa fiu implinita din punctul asta de vedere.
Succes.

Just music...no words

Să ai o inimă care să nu devină nicioadată aspră, un calm care niciodată să nu obosească şi o atingere care niciodată să nu rănească! ♥
 

Muzica mea

Si uite ca iar m-am fixat pe o melodie....o ascult pana ma satur si nu o mai suport!


Hey yo.. sarumana! Ti-am mai zis ca nu…nu e ca in povesti! Nu e cum crezi tu ca e!
Mi-a zis ca el nu-i la fel ca ceilalti
Mi-a zis ca poate, intr-o zi o sa-mi arate
I-am dat dreptate..ca prea le-avea pe toate

Icecream

Inghetata cu vanilie si multa, dar multa ciocolata...asa ma simt dupa plimbarea la cerere.
Sa traduc:a vrut iubitica a meu sa ne plimbam...de ce inghetata s.m.d :de la aromele folosite la baie. Un frig afara, mama mama...ori lenesa de mine s-a obisnuit sa fie comoda si nu mai stie ce inseamna o plimbarica lunga si cu briza Romaniei in plina iarna. 
Mi-am implinit atributiunile de iubita, l-am plimbat asa cum am promis, o ora...da asta adunat cu vorbaria noastra : eu in leagan si el facand kilometraj in fata mea, deoarecere  eu este copil si el e mare tare. Fite domnule, ce sa mai! :))
Hai ca a fost misto, incep sa-mi revin...mi-e teama de amenintarea lui, cum ca o sa ma plimbe de acum inainte, every night and every day :)) nu mi-e teama!:-D Pune fata adidasi in cracii ei mari si te fugareste prin oras, gasesc peste tot aproape cate un leagan ;))
Voi ce a-ti mai combinat? Unde mi-a-ti umblat?
Eu am facut multe...cel mai mult mi-a placut ca am jucat carti sambata inainte sa ies la un suculete si am batut lumea ingamfata care se astepta sa pierd, ciuda ciuda :P...deci si asadar eu am pierdut doar o data=10 abdomene ;)) si baietii de cel putin 3ori fiecare...si asa slabeste studentul. Repetam aventura cat de curand  ;)). Ca deea e buna.
Oooo sa nu uit! M-am bucurat de un bebita sambata, nepotelul bff-ului meu...Doamne cat e de scump piticul, da extrem de gelos pe mine, sau pe oricine sa aproprie de Gabi. Abia astept sa-l mai vad :X.
Era sa uit de Andreutza mea scumpa!!! Mersi scumpico si stai linisitita ca te sun zilele astea.
Va las si o melodie...sper sa va placa, eu o ascult de vreao juma de ora si nu ma satur, e una dintre favoritele mele.

23 ianuarie 2012

Muzica mea

Hello!!! Eu inca dorm...pe cine sa dau vina? O sa dau vina pe gasca nebuna din T17 care m-a tinut treaza, dar la propriu! Sa dau vina e glumele bune si nu numai :)) Da vina pe ...



19 ianuarie 2012

Nu stiu :D

Sunt in pana de idei...nu mai stiu ce si cum sa scriu, nu stiu ce sa-i iau cadou prietenului (eu aia care rar se incurca in chestiile astea)...habar n-am ce am! Sunt euforica...ametita...
Vreau sa fac ceva de mancare bun...o sugestie ceva? Habar n-am! Vreau sa merg la patinoar!!!! :)) Vreau, vreau...
V-am spus ca pur si simplu ador tarantula prietenului...sa-mi mearga pe mana...e o senzatie misto :-D...vrea sa mi-o faca cadou pentru ca a vazut ca am devenit eu mai obsedata de ea...dar eu o vreau asa micuta cum e acum...dupa ce creste mare o sa ma sperie.

 Acum e micuta si jucausa :X...maine am voie sa ma joc cu ea  :D

Va las deocamdata...am invitatie la cina :)...
Pupici...

17 ianuarie 2012

Muzica mea

„Tu, femeie, esti o bijuterie, o cetate si un mister. Esti o bijuterie pentru ca ai o sensibilitate aparte si o alcatuire deosebit de complexa. Cu toate ca este atat de sensibil, corpul tau este rezistent ca o cetate. De ce esti un mister? Pentru ca nimeni nu stie cum de ghicesti atatea lucruri si unde gasesti atata putere sa lupti cand esti disperata... Pentru ca forma ta de femeie poate fi desenata cu mainile in aer de catre acela care te-a mangaiat macar o data. Te multumeste faptul ca esti femeie? Simti feminitatea ta? Eu iti pot spune ce anume ma face sa cred ca esti femeie: liniile si miscarile tale sunt fine si line, pielea e fragila si miroase intotdeauna a flori, genele clipesc in ritmul emotiilor, genunchii se strang in fata unui strain, copiii mici te fac sa zambesti... Traind intr-o lume a barbatilor, spui uneori ca acestea sunt mai degraba slabiciuni, dar tocmai ele au putere asupra celor ce conduc lumea!”
Dr. Cristian Andrei
 

De ziua mea :)

De ziua mea am hotarat sa scriu! Sa scriu pentru oamenii care mi-au transmis energie pozitiva si gandurile lor bune. Mai fericita ca azi nu cred ca am mai fost vreodata de ziua mea...m-a bucurat fiecare mesaj si telefon primit, am raspuns la fiecare in parte. Pentru ca fiecare din voi acei care m-au sunat sau mi-au trimis mesaj a stat cateva secunde si v-ati gandit la mine, deci meritati pentru ca mi-ati luminat ziua. 
Responsabila pentru starea mea minunata a fost prietena mea cea mai buna, care m-a sunat si nu ma asteptam, mi-au dat lacrimile dupa ce am inchis telefonul, au fost lacrimi de fericire!
Am petrecut un weekend minunat undeva la Roman, a fost minunat si m-am simtit minunat...am fost inconjurata de oamenii buni si probabil de asta am ramas cu sentimentul de implinire, ca am tot ceea ce vreau. 
Apropo!!!! Am invatat sa patinez!!! Cu putina teama si mult curaj mi-am depasit conditia de fricoasa! Am refuzat ajutorul unei persoane care s-a oferit sa ma ajute. M-am incapatanat si am reusit sa o fac si pe asta. Dupa ce am trecut prin ce am trecut anul trecut, nimic nu mi se mai pare greu. Stiam ca am sa stau acolo pana am sa fac primi pasii, la fel cum am reusit sa trec si peste altele. Mai trebuie sa fac scufundari si sa-mi iau permisul...patru lucruri am reusit sa fac anul asta si la sfarsitul anului trecut.
Sunt puternica si stiu ce vreau...inainte ma bazam prea mult pe omul pe care il iubeam, acum ma bazez pe mine. 
Sunt fericita de ziua mea si e ciudat! Da e bine! Probabil pentru ca ma simt iubita dupa foarte mult timp. Happy!  Pupici multi si dulci!


11 ianuarie 2012

Inteligenta nu e ce crezi

Am stat si am cugetat mult asupra anumitor afirmatii auzite zilele astea si informatiilor acumulate dea lungul anilor in care m-am informat. Nu pot sa afirm ca am citit foarte multe carti cu si despre psihologia si inteligenta omului, doar niste articole si cateva documentare...cartile citite despre acest subiect au fost doar alea din liceu si 2-3 usor frunzarite ca sa ma exprim asa...citesc doar ce ma intereseaza si ceea ce imi capteaza atentia. Concluzia e urmatoarea: 
  • In primul rand, trebuie sa stii ca intelectualitatea nu e inteligenta. A fi intelectual inseamna a fi fals; intelectualitatea este inteligenta simulata. Ea nu este reala din cauza ca nu e a ta, e imprumutata. Inteligenta este dezvoltarea constiintei interne. Ea nu are nici o legatura cu cunostintele, are legatura cu meditatia. Un om inteligent nu actioneaza pe baza experientei trecute; el actioneaza in prezent, in functie de conditiile prezente. El nu reactioneza, ci raspunde. De aceea, este intotdeauna imprevizibil; niciodata nu poti fi sigur ce urmeaza sa faca.
 Ceea ce am scris e o concluzie...nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, avem dreptul fiecare dintre noi la o parere proprie si personala, nu va judec daca nu sunteti de acord cu mine.
 Peace!\m/

10 ianuarie 2012

Dincolo de bine, dincoace de rau.

 Ador frazele de mai jos...
As vrea ca barbatul pentru care am fost ani la randul zeita, atunci cand bea coniac la aceeasi masa cu barbatul pentru care acum suspin si ard si zac si mor, sa nu-i ofere numai istorioare picante. Ci, intr-o clipa de profunda sinceritate, sa-i vorbeasca despre cum stiu eu sa fiu rasarit de luna si pom inflorit si colind de Craciun atunci cand iubesc. Sa-i spuna onest, nu ''pe femeia asta am avut-o si eu'', ci ''am iubit-o enorm si nu am stiut sa o pastrez. Cand a plecat, lumea mea s-a naruit. Daca si tu o iubesti, ai grija sa n-o pierzi". (Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire. - Aurora Liiceanu & Alice Nastase)
 

8 ianuarie 2012

Story of my life

Buna, buna!
S-a mai terminat un an, a inceput un an plin de sperante si plin de vise inca neimplinite...dar nu imposibile!
Eu personal am facut ceva curatenie in viata mea pe sfarsit de an, am descoperit noi oamenii, am redescoperit o persoana care pentru cateva zile m-a facut extrem de sigura de ceea ce vreau si mai ales pe cine vreau...m-am gandit ceva vreme pana cand a venit decizia, zic ca a venit ...dar poate si pleca. Habar n-am! Atata timp cat voi fi fericita va fi ok...dupa....senza parole. Egoista de mine se gandeste la fericire, nu la consecinte...am ajuns la concluzia ca nu merita sa-mi sacrific fericirea pentru fericirea altora.
Am fost acasa de sarbatori si m-am distrat ffff tare! M-a ajutat gasca reunita dupa o groaza de anii!!! I, A, I, D si restul, foarte misto zilele si noptile petrecute cu ei, m-am distrat cum nu am mai facut de mult! Am ras, ne-am jucat, am dansat si ne-am privit in ochii avand lacrimi de la cat am ras. Am descoperit un joc care "m-a imbatat", poate o sa va povestesc curand despre el. Ce mai conteaza detaliile, mi-au placut oamenii si abia astept vara!!! Sa ne vedem iar si sa petrecem la fel de frumos timpul.
Craciunul asta a fost memorabil, Ionut trebuie sa-ti multumesc si trebuie sa nu uiti ca eu sunt mai socata ca tine, si chiar nu mai vreau sa ma iei de mana si sa urli ca ma iubesti :))) m-am putut obisnuit cu ridicatul in brate, da faza cu iubitul, era-i prea tare prietene! Si eu te iubesc!
Stiu ca o sa citesti :P
Stiu ca o sa-ti fie dor de mine
Stiu ca nimeni nu te face sa razi mai mult ca mine
Stiu ca stii ca eu stiu sa strang in brate un om amarat ca tine
Stiu ca atunci cand vei depasi neincrederea fata de mine vei descoperi in mine acea prietena buna care sunt si voi ramane vesnic pentru oamenii buni ca tine.
Va iubesc gasca!
Nu-mi place Inna, dar imi place melodia asta :)