28 februarie 2012

Franturi din viata mea

Buna :)
Ma simt c-am vinovata, nu am mai scris de mult timp. Nu am mai scris din suflet (ca sa ma intelegeti), chestii banale am continuat sa scriu, mai rar, dar am scris.
Ma intreba cineva ce mai fac...fac bine, un pic dezamagita de o "prietena"...dar supravetuiesc, am pierdut anul trecut o persoana care pentru sufletul meu era ca un frate. Nu l-am inlocuit din acel punct de vedere, nu cred ca oamenii pot fi inlocuiti in niciun fel. Oamenii sunt speciali, fiecare e special doar pentru ca e el. Poate sunt oamenii care nu sunt de aceiasi parere cu mine, nu le neg "credinta" idei, ci doar ii rog sa gandeasca un pic mai profund si mai putin subiectiv.
Oamenii...cred ca pentru mine o sa ramana mereu un mister, nu o sa-i inteleg niciodata.
Vreau sa va spun ceva si va spun acum, pentru ca mai tarziu sigur uit, am fost luni in Back Door, e fata in fata cu Universitatea "Petre Andrei", tot ce vreau sa va spun e ca am ascultat jazz live, a fost o ora ( atat am stat eu, a doua zi facultate), o ora minunata, la un moment dat baietii au fost acompaniati si de o voce minunata...ce sa mai am fost impresionata. Merita sa mergeti! Acolo e un cappuccino foarte bun, pentru cei interesati :)) (adica eu). 
Am plecat de acolo cu o stare de spirit buna, ca am petrecut cateva minute intr-un mediu care ma atrage ca un magnet. Imi place sa ascult muzica live, sa simt bass-ul si sa vad corzile de la chitara cum dau tot ce e mai bun ca sa nu-si dezamageasca camaradul.
Curand o sa mai imi petrec vremea intr-un anume local de aici din Iasi, trebuie sa descopar doar pozitionarea exacta.


Trebuie sa va spun, ca tot luni (a fost seara activitatilor culturale) am fost la film...Ghost Rider, multi dintre voi ati auzit de el, poate ati vazut chiar si prima parte (daca nu, va sfatuiesc sa o faceti cat de curand pentru ca merita). Partea a doua are multe faze comice, prima parte ne arata fata serioasa a "diavolului", acum vom vedea partea "umana" (in care autoironia si glumitele isi fac locul). Sunt multe scene filmate in Romanica noastra, eu una m-am simtit extrem de mandra ca ni se vad frumusetile patriei. Actori de-ai nostri au rolurile pot sa zic care o sa cantareasca mult in biografia lor. Nu va mai zic multe...uitati-va singurei si spuneti-mi daca nu e penala faza din spital :)), eu si acum rad cand imi aduc aminte, o sa fie epica replica tinerei domnisoare. Vizionare placuta!

Astazi, dar astazi dupa o lunga asteptare am primit doua chestii mult dorite: toca si esarfa de absolvire. Mi-au creat 2 stari aiurea, de tristete maxima si de bucurie...nu stiu cand au trecut aproape 3 ani, nu stiu unde a disparut copilul care a venit in Iasul acesta frumos  din doua motive: dragostea si dorinta de a face ceva mai mult. Copilul din mine vrea sa dea timpul inapoi si sa mai traiasca tot, iar si iar...sa ramana mereu un copil fara responsabilitati. Cei care au aceiasi stare de spirit ca si mine sunt invitati la o cafea maine, in curand azi. 
Cred ca e timpul sa va parasesc, ca intodeauna va pup si imbratisez. Gandurile voastre sunt mereu asteptate pe adresa mea de e-mail, intodeauna raspund, mai devreme sau mai tarziu. Va pun melodia mea de suflet, va rog nu ma certati ca o repun pe blog, stiu ca e la "Muzica mea"...imi place foarte mult!



20 februarie 2012

Exista

Nu prea am vrut sa scriu zilele astea, nu pentru ca nu as fi avut parte de momente minunate si intersante, ci pentru ca am vrut sa vad daca chiar asa e cum credeam...sunt bine.
Am avut parte zilele astea de o contradictie, abis cica de ce nu am pe facebook ca sunt intr-o relatie cu "X", de parca asta conteaza! Am avut ca sunt intr-o relatie si parca ne manca ceva si ne ciondaneam, am scos treaba aia cand m-a suparat foarte tare (ofticat mai bine zis). Astazi m-a intrebat cu o "mecla" amarata  cand ne "oficializam" relatia, o sa ii fac o surpriza acusica, vine aniversarea noastra si zic eu o sa-l bucur cu asta.
:)
Daca ati vazut in jurul orei 23:30 un cuplu care se batea cu zapada, sarea unul in bratele altuia si multe alte chestii...ne recunoastem vina :))
Va las cu bine pentru ca sunt fff si extrem de obosita!!! A fost o zi lunga pentru mine...dar seara a fost extrem de frumoasa....multumesc ca existi :)

15 februarie 2012

Muzica mea

M-am trezit de dimineata fara chef de nimic...stiam doar ca abia astept sa vina prietena mea cea mai buna. Imi face bine prezenta ei, pentru ca stie ce e in inima mea, si, mai ales ca pot sa-i spun orice!Fara teama!
Va pun melodia aceasta...o iubesc, aproape imi dau lacrimile...dar ma abtin! Sau poate nu...E frumoasa si imi place ce simt cand o ascult :)
Va pupic dulce si va dau cea mai lunga imbratisare posibila...numai eu stiu sa fac asta :)

12 februarie 2012

Pas

De-a lungul vietii mele am incercat sa ofer iubire si intelegere tuturor celor care imi inconjurau inima cu vorbe frumoase, cu zambete si iubire. Poate ca am reusit sa ma ridic la nivelul asteptarilor lor sau poate ca nu, dar am suferit mereu pentru fiecare lacrima sau necaz prin care treceau. M-am gandit mai mult la ei si mai putin la mine. I-am iubit, in primul rand, pe ei! Am iubit, de fapt, sensul vietii mele.
Am urcat, am cazut, m-am ridicat iar .. De ce?! Pentru ca aveam sufletul plin de speranta, pentru ca imi apareau permanent chipurile lor intristate de nefericirea mea, de plansul meu, de neputinta de a ma ridica, pentru ca stiam ca fericirea lor inseamna si fericirea mea. Am zambit printre stropi de ploaie reci la fel de frumos ca si printre razele de soare. Am pasit, desculta, chiar si peste cioburi pentru a ajunge acolo unde am simtit sa fiu, acolo unde am iubit si m-am simtit iubita. Am zambit, am plans, am iubit, am iertat si am invatat ca in viata toate se leaga unele de celelalte. Nimic nu este anapoda sau intamplator. Chiar si cele mai incurcate lucruri se rearanjeaza intr-o singura clipa, cu un singur cuvant sau cu o singura privire.Totul are un sens anume. Tot ceea ce ni se intampla este plin de farmec, de sens, de viata! Nu stiu daca avem sau nu un destin anume, o iubire anume, un suflet anume ce trebuie intalnit. Stiu doar ca toate intamplarile prin care am trecut au avut un sens. Stiu ca desi m-am luat dupa semne, stiu ca desi mi-am trasat drumul cu cele mai groase tusuri, pentru a le vedea, pentru a le urma, pentru a nu ma abate de la ele, s-a intamplat mereu cate ceva si am ajuns in alta parte, in alte locuri, in alte paradisuri. Mi-am ascultat mereu inima, vrand, nevrand am urmat caile alese de ea. Pentru ca ea ne alege destinul.

10 februarie 2012

Muzica mea

Astazi va prezint o melodie superba....o melodie care imi da un sentiment ciudat de frumos...imi aminteste de mine indragostita :)

Melancolie

Hey my love :)
Astazi sunt un pic dezamagita de o prietena...azi mi-am adus aminte ce inseamna pentru mine prietenia...fac orice pentru prieteni, ma las pe mine pentru ei...pierd noptile in club atunci cand aud de "X" ca sufera dupa acel iubit care ii jura iubirea si ca nu o va rani niciodata...si uneori regret a doua zi. Oare de ce nu am putut sta eu in casa, sa vizionez un film bun sau sa merg la un concert cu muzica buna, la o cafea cu un prieten adevarat...de parca mai stii ce inseamna "prieten adevarat"...o spun cu regret.
Astazi dezamagirea si-a facut loc in inima mea...in acel organ care e vital vietii...dar care poate fi inlocuit la nevoie cu o bucata de plastic care face tic-tac la fel...si putem cica iubi si cu chestia aia...cica dragostea nu tine de inima ci de creier....nu intram in detalii aici ca s-ar putea sa primesc cateva e-mail-uri de la niste fete care m-ar contrazice la nesfarsit. 
Am chef sa ies la o cafea cu cineva, as avea cu cine ...dar vreau cu cineva anume...dar habar n-am cine e acea persona cu care vreau eu sa beau o cafea si sa povestesc. Mi-am adus aminte de ceva, dar nu va zic
, nu vreau sa-mi revars toate gandurile care nu vor fi graite cu voce tare, si in cazul de fata scrise :)
Prietenia...cred ca eu inca nu mi-am revenit dupa pierderea primei mele prietene...am suferit ca un caine dupa ea...i-am dus lipsa si cred ca o sa-i duc mult timp de aici...nimeni nu a putut sa o inlocuiasca si poate de asta uneori nu am stiut sa fiu cu adevarat prietena cu unele persoane.
Asta e viata...va las, merg sa gatesc ceva bun...cum suna piept de pui cu legume la cuptor? yummy :D
Pupici...

5 februarie 2012

Buna sau nebuna ???

Vorbeam zilele trecute cu un prieten si-i zic mai chiar sunt nebuna...era o intreaga poveste, n-are sens sa dezgrop mortii aici si acum, replica lui vine surprinzator, eram serioasa si na ma afecta subiectul...imi zice ca tu nu esti doar nebuna esti si buna :-j. Mi-a starnit rasul instantaneu...mi-a adus aminte ca mi-am propus si mi-am promis mie ca nu o sa ma mai afecteze anumite persoane si intamplari. Uneori nu reusesc sa-mi joc bine rolul :). Uneori viata nu ma lasa sa fiu indiferenta. Nu e tocmai cuvantul care ma reprezinta, e doar cuvantul care ma ajuta sa privesc lumea cu niste ochii albastrii usor mai sceptici. Sa "citesc" omul mai profund decat o faceam inainte, sa privesc oamenii cu scepticism si nu cu incantare...mie chiar imi plac oamenii, imi place sa socializez. Sunt mandra sa zic ca am pe cine sa sun la orice ora daca vreau sa vorbesc cu cineva. Sunt mandra de cativa oamenii din viata mea, ii cunosc de cateva luni, dar Doamne m-au ajutat cat nu ar fi facut-o acei pentru care bagam mana in foc. Sunt oamenii carora o sa le raman vesnic recunoscatoare, carora o sa le zic mereu ca sunt importanti pentru mine, stiu ca si pentru ei reprezint ceva astfel nu vad de ce m-ar cauta. Nu le platesc prietenia cu banii, deci nu exista interesul material. Un prieten care imi apreciaza gandirea si ceea ce sunt eu si cum sunt eu imi zice odata ca tu vei fi persoana cu care eu ma voi casatori, am ramas cu gura cascata, mi-a adus aminte ca cineva e indragostit de ochii mei, adica el. Imi iubeste ochii, ii place sa imi zica fiecare dimineata "Neata,cf", uneori ma astept sa nu o mai faca...m-am obisnuit poate cu oamenii care te lasa la un moment dat. Pana acum e constant, are 6luni de cand ma stie si a ajuns in inima mea. O sa-mi lipseasca discutiile nocturne, o sa-mi lipseasca glumele noastre.
Imi iubesc prietenii, amici,persoanele care sunt si au fost in viata mea. Ei pentru mine reprezinta .M. intreaga, nu pot exista fara unul din ei, am incercat nu pot...ma dezintegrez...si ma lipesc greu la loc.Gata!


V-am zis oare ca am fost la un film 3D saptamana trecuta (Underworld: Awakening), nu m-a impresionat cu nimic...o aberatie cinematografica cu un buget exorbitant. Daca nu eram rugata atat de mult nu cred ca ajungeam eu la filmul asta, mai ales ca se anunta a fi un pic horror (scene oarecum mai sangeroase si cum era 3D totul ti se pare mai...). Am tresarit de 2 ori...in rest ma bucuram de cateva efecte speciale mai reusite. Persoana de gen feminin din dreapta mea era "terorizata", imi venea sa o poftesc afara...era atat de exagerata in actul ei de a arata cat de neajutorata e ea in fata "bau bau-ului" din ecranul gigant, saracul tip profita. 
Data viitoare aleg eu filmul, deja promo-ul de dinaintea filmului m-a inspirat, sunt ceva filme foarte bune. Va sfatuiesc sa urmariti programa lunii februarie, asta pentru cei care nu vor filme siropoase si extrem de expirate, mereu acelasi fir al naratiunii...un pic de imaginatie va rugam domnilor regizori.
Cred ca o sa-mi iau cel mai bun prieten azi si o sa mergem la un film, am primit deja amenintarea ca daca nu o fac nu mai am cu cine merge la biliard, de parca el merge cu altcineva in afara de mine :)) Amenintari gratuite! :))
V-am lasat oamenii buni, eu este obosita...am iesit aseara cu un fost coleg de la generala, am mai vorbit, dansat si am ras...am redescoperit amicitia reciproc. Ma bucura genul asta de intalnirii cu oamenii care au fost i trecutul meu indepartat de copil...nu ca acum nu as mai fi, da asta sa nu mai spuneti la nimeni.
Am fugit sa mai recuperz cateva ore de somn! 
Pupici...O zi frumoasa in continuare :)

2 februarie 2012

Muzica mea

Nu am mai scris de ceva vreme...am revenit cu o melodie care imi place foarte mult. Imi plac versurile...cand un barbat iubeste o femeie :)
Nu am mai vazut de mult dragoste in ochii cuiva, dragoste pentru mine. Melodia asta mi-a adus aminte de ochii unei persoane speciale si dragi mie...poate in viitor mai draga decat imi este acum. Never say never.
Te iubesc! Fie ca imi raspunzi sau nu la sentimente! Te iubesc! Fie ca iti place sau nu! Mi-e dor de tine dinainte sa pleci! Chiar daca stiu ca asta te enerveaza! Plang atunci cand sunt suparat! Plang cand ma minti! Plang cand esti indiferenta! Toate astea sunt ca niste palme primite, dar nu peste trupul meu! Ci peste dragostea asta imensa pe care ti-o port! As suporta rani pe trupul meu, dar peste suflet nu!