27 martie 2012

Changes

A change in my life please!!! 
Nu cere asta nicioadata, fa tu o schimbare...nimeni nu poate sa vina in bucataria ta proprie si personala, si sa iti puna lucrurile in ordinea pe care o doresti tu :)
Nimeni nu poate sti ce si cum simti tu.
Nimeni nu iti vrea binele la fel de mult ca si tine.
Toata lumea minte, asta e motto-ul meu de foarte multa vreme, m-a ajutat sa razbesc in jungla asta plina de personalitati animalice, nu stiu daca exprimarea e corecta...dar am intalnit multe hiene, multi lei mandri si foarte multe cartite. Fiecare caracterizeaza in felul lui personajele din viata cotidiana, fiecare dintre noi suntem usor de ranit chiar daca facem pe regele junglii, chiar daca ne impunem sa nu mai simtim, sa facem, asta ne este natura! Suntem oamenii si avem sentimente, daca,  nu am mai simti inseamna ca nu mai stim sa traim cu adevarat.
Ma "rog" de cateva zile de o prietena buna sa fie un pic mai egoista, sa se gandeasca si la ea, sa nu-si mai bata joc de inima ei...dar nu ma asculta si ma simt prost ca o sa sufere mai mult...
De ce oare preferam sa traim in iluzii si uitam sa traim cu adevarat?
Pentru ca iubim perfectiunea si uram imperfectiunea...pentru ca e mai usor sa inchizi ochii si sa treci mai departe, decat sa infrunti prezentul pentru a avea un viitor mai usor si mai fericit.
Am rugat-o sa ma asculte pentru ca nu vreau sa o vad suferind, pentru ca m-ar durea si pe mine, urasc sa vad suferinta, si oricat te-ai feri de mine o observ, o simt, o traiesc la aproape aceiasi intensitate.
Cu parere de rau i-am zis unele cuvinte dure, nu pentru a o rani ci pentru a auzi macar o parte din ele...pentru ca asta fac prieteni! Iti vor binele si cu riscul de a te rani trebuie sa-ti spuna intodeauna adevarul. Eu nu am ascultat atunci cand imi spunea lumea ca va fi intr-un fel sau altul, nu am facut-o pentru ca nu vroiam sa accept adevarul, mi se parea prea dur ca sa il pot suporta, si chiar era dureros, aveam momente cand simteam ca mi se opreste inima la propriu, cand uitam sa respir. Dar toate astea m-au facut omul de astazi, intodeuna o sa accept o cu usurinta ceva din care am de invatat. Nu pentru ca imi place sa fac greseli, ci pentru ca asa imi construiesc viitorul, gresind si invatand. Invat sa nu mai gresesc, invat sa ajut, invat sa ma iubesc. Sa nu va ganditi ca sunt Narcis din povestea acea plina de invataturi, invat sa ma respect, pentru a fi respectata, am principii pe care nu le incalc pentru nimic in lume. Intr-adevar dau sanse omului, daca repeta greseala inseamna ca nu merita prezenta mea in viata lui/ei, nu vreau si nici nu accept un om care nu ma respecta. Fiecare dintre noi trebuie sa isi cladeasca o viata pe baza unor principii, nu pentru ca ar fi ceva in trend, ci pentru ca asa traiesti mai bine intr-o societate cladita pe imoralitate...da toata lumea minte, da asta nu insemna ca nu exista adevar unde exista minciuna. Fiind onest nu iti faci un defavor tie, daca o persoana te minte in fata inseamna ca nu a intalnit niciodata "crudul" adevar si beneficiile lui. 
Pacat, pacat ca oamenii au uitat sa priveasca lumea in ochii si sa le zica adevarul. Am uitat cu toti sa apreciem oamenii din jurul nostru, am uitat ca viata noastra "pe pamant" nu dureaza o vesnicie, si daca nu faci tot ce vrei si simti acum, poate nu va mai fi un maine. Infrunta omul care simti ca iti face rau, intreaba-l de ce faci asta?

22 martie 2012

Dezamagita

Titlul postarii e destul de concludent...am avut parte de o dezamagire, nu stiu de ce mereu ma las amagita de impresia buna care mi-o lasa unii oamenii. Urmeaza povestioara: vorbeam de ceva vreme cu o persoana care se chinuia de cel putin 3luni sa ma convinga ca e o persoana cu care mi-ar face placere sa ies la o cafea intr-o zi. Nu obisnuiesc sa dau curs invitatiilor asa tac-pac, nu-s disperata sa ies asa de dragul de a iesi, prefer sa petrec timpul cu o persoana cu care imi face placere. Cum spuneam, azi in urma unei discutii amuzante la inceput si pe parcurs din ce in ce mai serioasa...pentru ca se atingea un subiect care mie personal imi provoaca o anumita stare de dezgust, cum ca vai vezi Doamne sunt o persoana foarte timida. Urmatoare mea intrebare a fost de ce crezi asta....raspunsul m-a facut sa regret ca am crezut ca omul acela are o problema si a ascuns-o foarte bine pana atunci. Nu-mi plac oamenii care nu accepta un refuz, care se cred super-extra-fenomenali, ca pentru ei nu exista nu! Uite ca exista. Si da domnule draga o poza intr-o anumita postura nu iti da dreptul sa caracterizezi automat si neaparat corect o persoana. Si nu cred ca e normal sa incep sa discut chestii intime cu un om doar pentru ca el doreste. Ete ciu-ciu, poti sa spui ce vrei si cum vrei. Nu iti dau dreptul sa ma judeci si critici pentru ca nu esti in masura. Stiu ca nu merita omul mai multe explicatii, dar sa stii nene ca timida sunt doar pana cunosc omul, pana atunci nu privesc pe nimeni in ochii, ma cunosc oamenii de anii de zile si doar in momentul in care am capatat incredere in ei i-am putut privi in ochii, pentru unii e un semn de timiditate...pentru mine e un semn ca sunt atasata de aceea persona. Daca nu ai auzit ochii sunt oglinda sufletului si nu imi deschid inima in fata oricui doar pentru ca imi cere, daca meriti o sa-mi vezi toate laturile la un moment dat.
Nu am afirmat niciodata in viata mea ca sunt perfecta! Am facut, fac si am sa fac greseli in alegerea prietenilor in fata carora imi deschid sufletul, la momentul asta am o singura prietena, si nu pentru ca nu as vrea mai multe sau mai multi, ci pentru ca mi-am deschis inima si am primit reticenta, uite eu nu mai pot sa fiu asa in momentul in care cred ca meriti incredere. Am invatat in decursul anilor unde si cum am gresit in relatiile de toate tipurile (rude, prieteni, iubit) si acceptand fiecare dintre noi ca nu suntem perfecti, reusim sa corectam greselile in viitoarele relatii. Multumesc ca totusi m-ai invatat o lectie.Am fugit la plimbarea mea zilnic, Copou rules tonight :))
Pupici. O seara placuta >:D<

19 martie 2012

Raze de soare incantatoare

Hey! 
Azi m-am hotarat sa scriu :)
Voi ati vazut cat de frumos e afara? Ati papat prima inghetata? :>
Eu am bifat fiecare punct in agenda mea persoanal, must do it! Plimbare seara, papat inchetata, facut poze de pus in rama cand o sa fiu babuta.
Abia asteapt sa stau in parc pana seara tarziu, abia astept sa ma plimb prin tot orasul asta frumos. Abia astept sa revina cineva in viata mea, cineva drag mie. Toate la timpul lor, rabdarea mea este epica.
Cat de curand o sa merg sa joc fotbal, sper sa mai stiu care mai e treaba cu mingea :-S. Am incredere 100% in mine, trebuie sa poata eu sa faca ceva cu mingiuta aia buclucasa.
Voi ce ati mai facut? Ati inceput sa va bucurati de soare? Sper ca da!!!
Pupici! Am fugit la nanita.
 

13 martie 2012

Vise

Va spuneam, nu de mult timp ca am o relatie speciala cu cineva. Am trecut impreuna printr-un proces de invatare, sa ne cunoastem, sa stim ce vrem acum si daca fiecare dintre noi e persoana potrivita pentru celalalt. Am avut o saptamana de pauza (o recomand), pauza aceasta m-a ajutat pe mine personal sa ma hotarasc ce vreau pentru inima mea. Am hotarat ca nu mai pot sa am incredere in el ca si iubit, dar ii acord sansa si el mie imi acorda sansa sa fim prieteni, cei mai buni! Cei care ma cunosc, mai putin decat ma cunosc eu stiu ca zic intodeauna ca sunt cea mai buna prietena, dar nu si iubita, ca iubita imi pun in joc inima mea in primul rand si apoi timpul, gandurile, tot!. Prefer si o zic mereu asta, prefer sa am un prieten bun si care sa-mi aline inima si pe umarul cui sa plang atunci cand cineva ma dezamageste sau atunci cand ma dez-Amagesc eu. Am gasit un alt sens acestui cuvant dezamagire, descoperirea m-a facut sa inteleg ca aveam putine vise si putini oamenii care cunosteau cata speranta imi pun in ei ca nu ma vor dezamagi, de fapt ma dez-Amageam singura...visam cu ochii deschisii si nu faceam mai nimic ca sa nu fiu amagita. 
Imi pare rau pentru persoana care m-a avut cateva luni langa el si acum nu stie cum sa faca ca sa ma mai aiba, decizia e luata. Nu iau decizii doar de dragul de a o face, vreau sa am langa mine oamenii care stiu sa ma aprecieze atunci cand ma au, nu dupa ce ma pierd. Nu dupa ce vad ca mor de dorul meul, ca vor sa ma mai vada in bratele lor zambind cum numai inima mea poate, nu stiu daca ai auzit ca poti zambi cu inima :). Incercati sa va inconjurati de oamenii care stiu sa aprecieze fiecare minutel petrecut cu voi, acum si atunci, nu dupa!
Nu-mi pare rau de absolut nimic! Nu o vad ca pe o pierdere de timp relatia aceasta, am invatat si m-am cunoscut atat de bine, stiu ce vreau si stiu ca undeva si candva voi gasi acea persoana care ma cauta si ea.
Si exista! Exista pentru fiecare! 
 Stiu ce vreau, asta e clar! 
Am inceput sa visez si o sa-mi indeplinesc toate visele, pentru ca vreau si pentru ca daca eu nu lupt pentru mine, nimeni nu o va face. Va zic altadata despre visele mele si cum am inceput sa visez din nou, va zic doar ca sunt un cu totul alt om, am alte orizonturi, alta perceptie a vietii mele.
Va pup dulce! Va pun o melodie draga inimii mele, e pentru fiinta care mi-a dat viata si pe care da o iubesc de mor!

3 martie 2012

Muzica mea

Eşti ca un înger
Ce îşi caută o stea
Şi hoinăreşti mereu pe cer
Ai ochii-n lacrimi şi-n palme viaţa mea
Să te întorci la mine sper
Spune, ce ochi străin
Ştie ce doar noi ştim
Ohh, doar tu şi eu
Spune, tu crezi în noi?
Jură, că vom fi doi
Ohh, doar tu şi eu