26 aprilie 2012

Val

My people!!! Wuzzz up?  Que paso? Come va? 
:))
Sunt happy... ma pregatesc sufleteste de un drum lung...ma duc sa imi vad iubirea vietii mele, m-am indragostit. Cred ca mereu o sa fiu indragostita. Sunt diferita atunci cand iubesc, doar nesiguranta ma schimba. Marea va fi prima mea mare dragoste, apoi va fi acel cineva care ma va face sa respir doar cand sunt in preajma lui. What a fuck...trebuie sa fac bagaje! Urasc sa-mi impachetez viata, nu stiu niciodata ce sa iau, mereu ma incarc cu lucruri neimportante...mereu exagerez si car ca un asinel :)). 
Abia astept sa ma plimb pe plaja, sa respir pentru prima data dupa ultima despartire de minunata mea dragoste. Stiu ca nu e aceiasi dragoste din Italia, pe aceia o sa o vad curand. Ma asteapta, stiu ca e acolo pentru mine, mereu. Mi-a promis cineva, mai bine zis sunt invitata sa ma plimbe cu yaht-ul, ca sa vad si dincolo de acei 30 de metri de siguranta a unui bun innotator.
Constanta here I come! 
Am fugit, mai am cateva lucruri de rezolvat. X.O.X

21 aprilie 2012

Muzica mea

Pur si simplu ador melodia asta! O sa imi  moara boxele :)))

19 aprilie 2012

Final

Habar n-am ce sa scriu...sunt trista! Foarte trista! Cred ca nu am mai fost asa din vara anului trecut, motivul de azi si de cateva zile incoace difera foarte mult, dar are legatura cu aceiasi persoana. M-a dezamagit a doua oara, nu credeam ca mai are cum sa faca asta, nu credeam decat ca omul acela pe care l-am privit in ochii cativa anii la rand mai exista acolo undeva inauntrul lui. Nu am sa mai vreau poate niciodata nimic de la el, nu dupa ce am descoperit acum cateva saptamanii, drept sa zic m-a durut, nu m-a durut abosolut deloc sa-l vad fericit cand eram eu nefericita cum m-a durut cand am aflat un anumit lucru. Ma bucur din toata inima ca e fericit, m-am dat la o parte complet din viata lui, s-a intamplat intr-o luni. Dupa cateva luni, mi-am dorit sa fim macar amici, daca prieteni nu se va putea niciodata, mi-am dorit asta nu pentru ca as mai nutri ceva pentru el, mi-am dorit doar de dragul anilor petrecuti impreuna, mi-am dorit sa il am fizic in viata mea pentru ca omul acela mi-a fost alaturi cand nu lasam pe nimeni langa mine. Simteam ca ii datorez asta, ca ar fi vremea ca eu sa il rasplatesc in acelasi mod, pentru ca mereu o sa ma gandesc ca da m-a ajutat cum si cat a putut! A fost acolo cand poate imi venea sa urlu de durere sufleteasca, nu a stiut intodeauna ce e in mine, pentru ca nu am vrut sa ne "traim iubirea" inconjurati de lucrurile urate din viata mea. A fost multa vremea daca nu chiar 99% din timp singura persoana cu care vorbeam si-mi petreceam timpul. Spuneam multe aberatii, ii povesteam fiecare secunda din viata mea, nu pentru ca ma simteam obligata sa o fac, ci pentru ca asa simteam. Cand nu am mai simtit ca nu mai pot sa-i povestesc nimic din ceea ce m-i se intampla i-am spus verde in fata: numai simt ca ma iubesti. Atunci s-a rupt ceva in mine. Si am avut dreptate, numai ca el nu a avut curajul si puterea sa imi spuna adevarul, nu meritam poate. M-a tarat in minciuna. E iertat. Nu o sa-mi traiesc viata certandu-l ca nu ma mai iubit. Cel mai mare regret a fost pana azi si pana in momentul in care m-am hotarat sa scriu, este ca nu o sa ma mai uit niciodata in ochii lui si o sa zic ca eu pe omul asta il cunosc, stiu ce e in inima lui, stiu! Nu stiu nimic, am trait o poveste de dragoste (nu stiu cand a incetat sa fie), cu o nimfa. Am fost fericita si a fost fericit altcineva langa mine, nu cine e aceea persoana de azi. Are prea  multe fete ca sa fie bine venit in viata mea. 
Imi este clar ca eu si acea persoana nu o sa mai vreau sa mai am niciodata vreun tip de relatie, nu dupa a doua dezamgire. 
Iti doresc din toata inima sa fii fericit, cel mai fericit. Daca pana azi imi doream sa te pastrez ca si prieten, am realizat cu durere in suflet ca nu am nevoie de tine, stiu ca par drastica si poate o sa fiu criticata, dar numai vreau sa mai am de-a face cu un om ca tine, esti prea rece ca sa ai loc in viata mea. Cred ca este singura persoana cu care numai vreau sa mai am de-a face niciodata. Pastreaza-ti figura rece fata de mine, fata de persoana caruia ii spuneai nu demult te iubesc, pe care in vara anului trecut o strangeai in brate si ii spuneai cele doua cuvinte, penultimul e-mail continea un "te iubesc"(asta pe la sfarsitul lui iulie). Nu aveam nevoie sa mai aud acele cuvinte din gura ta, singurul tip de relatie care mai era posibil era amicitia. Nu o mai vreau, nu din partea ta. Pentru acei anii petrecuti impreuna vroiam sa ramanem amici, sa nu trecem unul pe langa altul de parca nu ne-am cunoaste. Sunt impacata cu mine ca am incercat, nu o sa te privesc cu ura niciodata, nu o sa fac asta pentru acele "cateva" momente frumoase.

Ce mult am scris, am incercat sa scriu tot ce am pe suflet, zic eu am reusit. Nu cer sa fiu inteleasa si nici nu astept asta din partea oamenilor care nu ma cunosc.
Va parasesc, pentru cateva zile o sa fiu la Bucuresti, sper sa imi placa...dar o sa-mi placa e acolo o persoana care ma face sa zambesc si ma bate daca nu urc in tren maine. Deci v-am pupat, aveti grija de voi si va rog din suflet nu uitati ca mereu e cineva acolo pentru voi.

12 aprilie 2012

"Sarbatoare"

Buna! 
Un amalgam de sentimente ma incearca, intodeauna Pastele imi creaza o tristete de o amploare nedescifrabila...poate pentru ca traiesc tradarea acea sfasietoare de care Iisus Hristos a avut parte. Poate pentru ca ma doare fiecare particica a inimii atunci cand ma gandesc la Pasti, nu pentru ca as avea ceva eu...intodeauan starile mele trec pe loc secund in preajma acestei "sarbatori". Ma simt de parca sunt acolo langa El si-i vad tristetea goala din ochii.
Intodeauna m-am simtit asa...dar putina lumea si-a dat seama cu adevarat de motivele pentru care fiecare zambet de-al meu e chin, e chin sa schitez un zambet cand te doare si doare a naibii senzatia asta.
O sa depasesc starea efectiv dupa Inviere...pana atunci o sa fiu...nu stiu cum!

Voi ce ati mai facut? Am primit cateva e-mail-uri, o sa raspund la ele inainte sa plec la tara.
Va multumesc din toata inima mea pentru fiecare gand bun, eu va doresc doar atat : liniste sufleteasca si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi inimii voastre.

 Abia astept sa plec "acasa", sa ma vad cu acele cateva persoane care mai reprezinta motivul pentru care ma intorc unde nu pot sa zic ca am numai amintiri placute. Dar barbata de mine mereu va gasi puterea sa inchida ochii, sa respire adanc si sa priveasca lumea cu niste ochii calzi si plini intelegere, mereu voi gasi motive sa iubesc fiecare om intr-un fel sau altul. Macar incerc.
Nu v-am zis...imi place sa fac fotografii, nu sa fiu eu personajul principal...imi place sa surprind natura, sa o transpun printr-un singur click intr-o imagine care respira si care transmite ceva celui care o priveste. O sa-mi urmez pasiunea vara aceasta, o sa plec in locul fericirii mele, acolo unde stiu ca ma asteapta cineva si ma iubeste cu adevarat, fara minciuni si fara sa ma priveasca in ochii si sa-mi sfasie inima mintindu-ma, nu intram in detalii fara rost. O sa ma explic mai bine in alta zi. 
Abia astept sa am in mana propriul meu aparat profesional , abia astept atatea lucruri!
Va pupacesc si va doresc Un Paste Fericit!

6 aprilie 2012

Muzica mea

Povestea din spatele acestei melodii: Mi-a fost dedicata de un fost prieten...Nu ma regasesc decat la aia cu "Scuteste-ma". 
Am pus punct, gata, nu ma mai priveste ce si cu cine faci. Pentru mine vei ramane doar un fost.
Trec cu greu peste ani de relatie, dar pentru cateva luni, in care rezultatul a fost dezamagitor...nu-mi pasa, o iau doar ca pe o experienta din care am invatat. In momentul care mi-am spus ca nu merita, nu ma mai pot intoarce, nu ma mai priveste. Imi pare rau ca zici ca sunt falsa :). Poate asa sunt, nu am chef de contraziceri, de raspuns la intrebari fara sfarsit. Adio, asculta melodia si traieste tu cu impresia ca viata mea se invarte in jurul actiunilor tale. No way, no fucking way my dear friend. 
O zi frumoasa >:D<