30 mai 2012

Versiunea mea

Toate se întreabă: unde e el ?
Eu zic că e în braţele alteia!
Şi? nu, nu-i vina mea!
El n-a vrut să înţeleagă ce-i dragostea!
Sau poate nu ştia cu ce se mănâncă şi cu ce se bea!
În orice caz, el e în braţele alteia !
Cam asta-i versiunea mea !
Mi-am adus aminte de poezia mea de prin mai anul trecut :)

28 mai 2012

Muzica mea

Sunt departe de copilărie, dar dacă-ţi baţi joc, te schimb ca pe-o jucărie.
Inima mea nu cere chirie, aşa că vin-o când vrei tu şi stai oricât îţi place ţie
Te trezesc pe melodie, vezi prin ochii mei şi fără dioptrie
Atâta am atâta dau, nici mai mult, nici mai puţin

25 mai 2012

Like a star

Hey! 
Mi-e dor! Mi-e dor de imbratisarea cuiva...iar scriu la ceas tarziu din noapte! Vorbesc cu o prietena pe messenger si ii zic ca mi-e dor de nebun...si-mi zice : of of..habibi asta iti pune capac ai grijaaa
Eu ce sa zic : poate
Si bag un zambet cu toti dintii afara.
Nu-mi vine sa cred mie ce mi se intampla...se invarte casa si tot universul cand vad un mesaj! Degeaba am pus punct , mintindu-ma ca e o relatie imposibila! Sute de km, nu ma vad mutandu-ma acolo, trebuie sa-mi las prietenii si la ei nu vreau sa renunt...as avea un viitor incert, o cultura pe care uneori nu as intelege-o. 
Daca m-as arunca in relatia asta mi-ar fugi pamantul de sub picioare! Nu as fi sigura...
E grele!
Ce pot sa fac sa-mi elucidez misterul din cap...din inima, de peste tot fara discutii!
Gata! Fug, schimbam subiectul!

Denisa:
Ce pot sa-ti spun, e greu sa iubesti pe cineva...dar nu crezi ca dragostea asta e mai mult influentata de faptul ca esti singura???
De ce vrei sa strici cuiva relatia doar pentru ca tie ti se pare ca il iubesti?...Gandeste-te! Eu sunt genul de persoana care nu intervine in relatia nimanui  si iarta-ma sa-ti spun am alergie la persoanele care ar fi in stare de asta. Pune-te in locul ei...simte macar 0.001 ce ar putea simti ea...cum ar fi sa simti ca ala ce iti spunea ieri ca te iubeste si bla bla bla, iti spune maine ca gata nu te mai vrea. Tu ai putea sa ai o relatie cu el, dar gandeste-te ca roata se intoarce :).
Intodeauna o sa vezi si reversul medaliei, nu-ti construi fericirea pe nefericirea alteia.
In rest faci ce vrei scumpo...nu as vrea sa ma simt indirect vinovata asa ca citeste de mai multe ori ce ti-am scris.
Pupici!


23 mai 2012

Seara

Se plimba o melodie in capul meu...imi danseaza gandurile.
Am petrecut o seara minunata in casa, in pat...unii cunoscuti ar spune ca e ceva nefiresc pentru mine...ca nu par genul sa stea in casa. Doar pentru ca rad a naibii de mult si atunci cand simt ca ma strang peretii ies din casa, se intampla destul de des pentru ca da, sunt o persoana hiperactiva...dar mai am si momente de genul asta, in care ma bucura un film bun si o companie placuta. Prietenul meu bun m-a ajutat sa trec peste o seara plictisitoare, a vazut o mica parte din ceea ce fac eu cand stau acasa, intr-adevar l-am mai disperat cu telefonul, uraste sa ma apuc de vorbit si trimis mesaje cand sunt cu el, il si inteleg uneori. Ce sa mai misto seara! Film de actiune si animatie apoi...ce combinatie de copiii mari ce suntem. O sa rad mereu de el si de alergatura noastra prin ploaie...
Am zis ca azi facem la fel, ne adunam cati putem incapea in patul meu si ne uitam la filme...ta ta ta ta ta...Seara de film ii spunem :)) 
Abia astept!
Maine merg cu bicicleta prin oras...visatoarea de mine vrea sa mearga unde nu a mai fost, vreau sa vad ceva anume din orasul asta frumos...o sa ma urasca prietenii cu care plec la drum...da ei ma iubesc asa plina cu defecte cum sunt.
Era sa uit...a inceput sa-mi placa compania fostului meu iubit, ne simtem bine impreuna acum ca a inceput sa inteleaga ca nu se mai poate nimic in afara de amincitie, mereu voi fi mai buna prietena decat iubita...am mai explicat.

Am fost intrebata de ce ma exprim gen: ne simtem bine, eu nu stie...sa fie clar..."greselile" astea le fac eu si in viata reala...asa vorbesc eu! Si da, zic multe tampenii care imi trec prin cap, sunt naturala...multe persoane nu inteleg si nici macar nu sunt placuta de toata lumea...nu pot sa fiu inteleasa de toti si toate, cum nu pot fi placuta de toti! Eu incerc sa fiu prietenoasa mereu, nu ma uit urat la nimeni pana nu o face el/ea...pot sa trec bine mersi pe langa tine si sa te ignor daca tu asta vrei, pot sa traiesc fara tine...nu trebuie sa ma placi :)...trebuie soar sa intelegi ca nu sunt "fitoasa" cum par si mi-o zic toti care ajung sa ma cunoasca...asa par oamenilor la prima vedere, doar cei care au rabdare sa ma cunoasca vad ca eu iubesc sa socializez...e greu cu mine ca nu prea stiu sa-mi exprim sentimentele mai mereu! Pentru asta trebuie sa-ti zic Anda ca te iubesc si te rog nu mai fi prostuta, iubirea vine si pleaca. Poate peste ani ai sa vezi ca am scris asta :), cand afli de blog :)))
Iar am scris o groaza!!! As sterge...da nu vreau, scriu despre mine si e normal sa scriu ce si cat vreau. Cine are rabdare citeste, cine nu...I don't care baby...
Pupici dulci pentru voi!

21 mai 2012

Idei

:) my people wuzz up?
Eu...eu ce fac? Fac bine...cred!? 
Ma gandesc eu din patul meu dublu si confortabil, acolo unde in bratele mele se cuibareste ceva ce emana caldura, acel ceva care ma ajuta sa imi tin inima calda...laptopul meu suferind. Ma gandesc la o noua tema pentru jurnalul meu...in care povestesc eu despre iubirea ipotetica dintre un el si o ea...ce simte ea si ce simte el...ce te doare si ce arati...cum arati. Nu voi descrie imbratisarea, sau poate o voi face...imaginatia mea e epica. As putea sa ma apuc din nou de romanul meu...dar asta ar insemna sa ma duc undeva in care sa locuiesc singurica, sa ma simt protejata in bratele iubitului meu fff intelegator cu nervii mei la fel de epici. Romanul...meu...ei hai ca deviem de la subiect lumeeee...topicul meu ar avea nevoie de mult timp acordat si de multa lume care sa aiba puterea sa imi spuna gandurile si trairile din momentele intime cu iubitul/iubita...hai ca prietenii mi-ar spune (cred)...dar nu ar fi de ajuns! As avea nevoie de cel putin 100 de persoane ca sa fie ceva concret, sa zic ca, statistic vorbind c-am asta se intampla. As putea sa vorbesc si din propria experienta, da cum prietenii tai nu spun niciodata ce simt atunci cand trebuie nu ai de unde sa stii ca nu te mint frumos...pentru a nu te rani...
O sa ma gandesc intens...mi-e pofta de un pahar de vin! Imi joaca mintea feste! Ma visez in fata unui semineu cu un pahar de vin in mana...si cu el...yummy pana si in vis vinul e bun.
O sa-mi parasesc iubitul cald din brate...il indepartez pentru ca, caldura lui imi provoaca somn....cred...cica imi e somn.
V-am pupacit si va las o melodie draga mie. X.o.X

20 mai 2012

Candva...

Candva...Am tipat si am sarit in sus de fericire, am trait din dragoste, am iertat greseli de neiertat...am facut multe lucruri din impuls, am fost deceptionata de persoane care credeam ca nu vor face asta niciodata!!!...am luat in brate pentru a proteja...am zambit atunci cand inima imi plangea...am facut juraminte eterne...am plans ascultand muzica si privind fotografii...am dat telefoane doar pentru a asculta o vice...am fost indragostita de un suras...am confundat sentimente... S-a intamplat sa gresesc drumul dar am mers mai departe...am incercat sa uit anumite persoane si am descoperit ca e foarte greu sa uiti...m-am simtit singura intre o mie de persoane doar pentru ca imi lipsea o singura persoana...mi-a fost frica de intuneric...am tremurat de nervi...cu timpul am invatat ca persoanele la care ti-i cel mai mult iti sunt luate prea repede...

13 mai 2012

:)

Vacanta mea se termina maine...o sa revin la realitate. Plec indragostita...nu am crezut niciodata in dragostea la prima vedere, nu credeam ca poti sa tremuri de fericire ca o sa-ti vezi persoana iubita. Ca fiecare secunda e o eternitate!
Nu a contat nimic, ne intelegem perfect...nu a contat. Doar noi doi, ne prindea rasaritul impreuna si tot nu vroiam sa plecam acasa...ne prindea zorile asteptand sa treaca ziua ca sa ne revedem.
M-am simtit iubita, alintata si protejata. Si nu a fost o iluzie, poate m-i se parea ciudat doar cand ii auzeam prietenii vorbind in limba lui si ma simteam minunat cand observam ca el vorbeste limba mea doar pentru a nu ma simti data la o parte. Am invatat cateva cuvinte in limba lui, stiu totul despre el, cum stie si el totul despre mine. Nu am simtit nevoia sa ascund nimic...ne simteam de parca ne cunosteam de o vesnicie. Tachinarile noastre sunt fenomenale :)))