24 noiembrie 2016

Duminică/Joi

Cred ca trebuie sa va spun...am emotii, a fost ciudat sa o spun prietenilor/familiilor...d-apoi oamenilor necunoscuti (voi ma stiti, relativ. dar eu ba).
Am stabilit data nuntii (din februarie), acum va mai zic si voua, da, mi-am gasit imperfectul meu perfect.
Nu m-am visat niciodata mireasa, nu stiam cum o sa fie nunta mea, nu am intalnit pe nimeni care sa-mi inspire stabilitate, casatorie, sa ma faca sa imi doresc, sa ma miste curajul sau de a-mi face fata pentru todeauna, pentru ca ma cunoaste, si stie pe cine doreste la propriu si la figurat. Iar barbatul fara curaj, nu este barbat.
Femeie, deschide-ti ochii bine, aveti grija, pana si relatiile alea part-time te pot schimba, nu orice experienta este benefica sufletului tau, nu te fa pres si nici macar nu te gandi de doua ori cand trebuie sa te desparti de un barbat care nu mai este barbat.
Barbatul care este sa iti fie barbat anuleaza tot trecutul, iti va fi erou, si nu pentru ca trebuie sa fii salvata, ci pentru ca in bratele lui poti trece peste  orice.
Barbatul meu ma iubeste, si nu zic asta pentru a ma lauda, ci pentru ca stiu cata nevoie are femeia sa fie iubita, de aceea te rog! Femeie nu te multumi cu jumatati de masura.
Barbatul meu nu este perfect, dar imi da taria sa cred in el.
Si l-am crezut cand mi-a spus ca pentru familia noastra ar face orice.
Nu ma casatoresc pentru ca el imi garanteaza fericirea, ci pentru ca amandoi ne o dorim, amandoi suntem responsabili de ea, si nu ne duelam in ambitii,
L-am ales pe el chiar si atunci cand imi venea sa il strang de gat.
La bine si la rau.
Era sa uit, are niste parinti de milioane, inainte de a face pasul cel mare sa stiti ca este important sa vezi dupa ce principii traiesc ai lui, influenteaza mult optica lui fata de cum trebuie sa fie o casnicie.
"It's a must" sa te placa ai lui, sprijinul familie conteaza, si daca iti spune tata socru ca te iubeste si iti da flori, te asigur, esti pe drumul cel bun :))





Citat din AndraFaraZahar:  " Bărbat nu vei fi doar dacă îi deschizi ușa. Bărbat vei fi când i-o vei ține chiar și la plecare, când o vei ține cu grijă și cu stăpânire pe tine. Bărbat nu vei fi alergând între femei, așa doar vei deveni. Bărbat vei fi atunci când vei fi învățat că nu te poți întoarce în timp să iubești. Bărbat vei fi atunci când vei fi sincer, cu tine și cu ea. "