22 ianuarie 2017

despre magari din viata (magarite)

Saptamana aceasta a fost depre prieteni, despre noi. Saptamana aceasta am luat decizii despre ziua cea mare si am incercat sa-mi fac o lista cu cei care vor fi acolo. Sa nu credeti sa este usor sa e gandesti ca vei primi un refuz, pentru ca invitatiile le d-ai oamenilor dragi sufletului tau, eu cel putin in ziua aceea vreau langa mine oamenii ce ma iubesc si viceversa. M-ar durea un refuz, pentru ca sunt caramizile casei mele interioare, si vreau sa mai ridic un nivel de amintiri cu ei, o sa avem timp sa ne vedem la evenimente nefericite.
Ieri am vorbit cu un prieten despre iubire si ce fel de prieten poti fi cu un fost, din punctul meu de vedere nu exista prietenie intre doi fosti. Minimul ce trebuie sa existe, este respectul. That's all. Nu cred ca poti sa ai incredere 100% in cineva ce te-a dezamagit candva, incat sa construiesti o frumoasa relatie de prietenie. Eu vreau sa am incredere in prietenii mei, sa nu am intentii ascunse si frustrarile trecutului. Poti ierta un fost ca a fost marlan/marlanca, ipocrit/a, mincinos/a etc. dar nu ai putea in veci sa crezi 100% in bunele intentii, prietenia este the pocal of faith. Sa fiu a naibii daca nu cred ca cine zice ca poate fi prieten cu un fost si nu il iubeste in secret, unul dintre ei mai spera. Eu nu as vrea sa am de-a face cu vreu specimen din trecut, port minimul de respect, nu urla frustrare din mine cand i-am vazut fericiti la putin timp dupa despartire, cu atat mai putin acum. Lasati trecutul sa ramana trecut, prezentul si viitorul este prea frumos, si nu se merita sa stai cu garda sus doar pentru ca vreai sa-i adulmeci transpiratia unui fost. Cine a fost magar/magarita o data, se v-a repeta. Crede-ma.
Alegeti oameni de calitate, sa nu credeti in cuvinte ce nu-s dublate de fapte.
Multumeste-i Lui Dumnezeu pentru lectie, si intoarce pagina, eu nu cred ca trebuie "sa-ti spargi capul pentru ati intra bine in cap".
Si nu-s intr-o perioada in care filozofez, gandesc pragmatic.

10 ianuarie 2017

Liniște

E liniște sufletească...this is the place 🔜
Aici o să ne întâlnim cu toți cei dragi, aici ne vom bucura unul de celălalt, sărbătorind dragostea.
Pentru locul acesta am simțit, am simțit că ne reprezintă și transmite exact cum simțim noi. Ne-am îndrăgostit amândoi de această sala...Este puțin spus sală..este minunata.
Vă îmbrățișez cu drag, pe unii i-aș vrea lângă mine în acea zi.