9 august 2013

Oare?



Hello,

I’m bored…tocmai am terminat toate sezoanele serialului How I met your mother.
Incepusem o amicitie cu un baiat de aici…dar trece prin niste chestii nasoale si nu vreau sa-l bat la cap prea mult, incerc sa fiu un pic mai rezervata. Stresul in momente de criza se accentueaza daca ai persoane care insista sa i te confesezi, sa zici ca tu nu esti ca altii…si de ce sa nu recunosc : uneori avem nevoie de toata papardeala asta. Avem nevoie sa fim asigurati ca suntem iubiti, doriti si ca acele persoane sunt acolo orice s-ar intampla.
Numai ca nu trebuie sa promitem cand suntem fericiti alaturi de acele persoane…pentru ca atunci entuziasmul si endomorfina isi spun cuvantul.
Am citit in mai multe articole ca ne indragostim mai mult dupa saruturi prelungite si dupa ce facem dragoste.
Dar va zic un secret: nu orice sarut lung e cel care te face sa te indragostesti, uneori persoana e un esec total in arta sarutului si speri ca daca sarutul dureaza mult, se prinde ca sarutul nu e = bagarea limbii in gura si atat.
Si nu trebuie sa ajungi sa faci dragoste ca apoi dupa ce se termina (partida de sex, nu dragoste…pentru ca “inca nu ati descoperit ca va iubiti”:)) gata va iubiti…asta ar insemna ca atunci cand suntem singuri (cuc) , ar insemna sa urmarim, agasam si prindem urmatoarea prada de care sa ne indragostim?
Il aruncam in pat si let the magic begins?
Wtf…nu cred! Cred in magie, emotia primei intalniri, sa te ia in brate si sa nu mai vrei sa-I dai drumul…sa iti fie teama ca iti va da drumul (pentru ca tie inca iti este teama sa incepi ceva nou pentru ca ti-e frica sa fii iarasi ranita), dar el sa nu-ti dea drumul.
Acea imbratisare te convinge sa-ti dai o sansa, o sansa ca magia sa se intample.
Sa mergeti pe strada, tu sa aberezi incontinuu …sperand ca personalitatea ta nu-l va speria…sperand ca il va speria doar refuzul.
Sa-I prezinti orasul cica….si cu ce sa incepi?
Habar n-ai!
Si incepi sa trancani si sa speri totodata ca nu e vreun nebun, ca totusi il duci prin locuri intunecate la o ora in care lumea nu se plimba, ca totusi e toamna tarzie si unii prefera caldura in loc sa caute dragostea.
Doi straini…doi straini care gandesc problema …problema insemnand persoana din dreapta, respectiv stanga.
Tu te gandesti ce sa mai spui, el cine stie la ce se gandeste, dar inca mai speri sa nu se sperie de personalitatea ta.
Continuati plimbarea…strazi , stradute…locul preferat al tau, cartierul care iti aduce mereu cate o amintire. Vrei sa faca parte din peisajul imaginatiei tale, pentru a avea un loc in viata ta. Vrei sa-ti aduci aminte de seara asta, cum tu si el va plimbati prin locul fericirii si nefericirii tale, unde ai plans si ras, unde ai reusit sa construiesti persoana cu care vorbeste el acum.
Hmmm….plimbare…acum trecem exact prin locul in care peste cateva luni iti recunoaste ca vroia sa te sarute prima data…dupa toata trancaneala aia a ta…da vroia sa te sarute.
Tu…inca te gandesti ce se intampla in mintea sa….si acum o faci, numai ca acum iti intrebi iubitul si el iti raspunde ca faci parte din lumea lui imaginara, si-ti bucura inima, dar te preocupa cand iti spune ca e mult frumos dar si chestii ametite pe care nici el nu le intelege uneori, dar tu inca speri ca odata si odata el iti va spune si tu vei intelege toata lumea sa.
Continuati sa vorbiti…sa va plimbati si sa simtiti inimile ciudat.
Parca nu vroiai sa se termine seara, dar totodata abia asteptai sa te bagi in pat ca sa rememorezi lucrurile.
Din pacate esti obosita…picioarele iti cedeaza, maine mergi la munca  si e mai bine sa mergi acasa acum pana sa se termine magia.
Si va spuneti la revedere…si tu iar aberezi si parca te sperie modul ciudat in care te priveste, si el iar peste cateva luni iti spune ca vroia sa te sarute dar ii era teama. Asa ca vati despartiti ciudat aberand despre luna si gluma care doar tu o stiai. Aaa era sa uit vati spus bancuri si tie iti era prea rusine sa zici un banc asa ca ai dat angajamentul prietenei tale, dar nici ea nu vroia sa-l spuna pentru ca nu si-l aducea aminte corect, asa ca l-ai spus si a ras, dar nu din simpatie ca tu l-ai avertizat deja ca nu vrei sa rada daca nu ai fost amuzanta.
Si uite asa mai stie o poanta dea ta…va intelege gluma cu : da de ce plangi? Si va intra in joc.
Asa incepe ceva frumos care duce la dragoste…nu prima partida de sex care sa fim seriosi nici macar nu stii mare lucru despre acea persoana dar pretindeti ca va iubiti, iubesti o persoana cand o cunosti si o accepti asa cum este, cand treci peste orgoliu si incapatanare, pentru ca astea doua se definesc clar TEAMA, doar orbii nu vad asta. TEAMA  de a suferi din nou, de a simti rana cum sangereaza fara sa poti face ceva, pentru ca nu exista pansament pentru asa ceva.
Iubeste prima data persoana si apoi trupul sau…nu poti iubi trupul complet si apoi sa pretinzi ca dragostea e pe primul loc, cand va va intreba cineva cum vati cunoscut oare veti inventa sau veti spune poveste voastra adevarata?
Emotiile descrise mai sus…sunt si vor ramane in inimile indragostitilor…din cand in cand vor rememora totul…pentru asi aduce aminte ce sentimente au avut atunci la prima data…intalnire J
Cand iubesti totul ti se pare perfect, te daruiesti complet pentru ca nimic nu e perfect daca nu contine toate ingredientele.
Povestea mea sau povestea ei…povestea indragostitei care a trecut prin  teama, disperare, sentimente contradictorii si momente in care vroia sa fuga si sa nu iubeasca pentru ca e fragila orice persoana cand iubeste.
Iubire = sa te daruiesti cuiva, semnificand sansa de a te distruge, dar sa nu o faca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu