30 decembrie 2012

Sec sau nu

Buna sufletele dragi >:D<
Cum v-ati petrecut Craciunul si cum aveti de gand sa va petreceti revelionul?
M-a intrebat cineva ce se intampla cu mine...ca parca mi-am schimbat tematica de a scrie sau mai bine zis ceva major se intampla in viata mea.
Raspunsul e in fata voastra...poate numai stiu eu sa scriu ca sa fiu inteleasa, dar am zis destul de clar ca e cineva in viata mea care isi lasa ampreta adanc in inima mea...si ca numai simt nevoia sa scriu despre fiecare privire sau fiecare momemt petrecut impreuna. Ne traim povestea, ne tinem de mana, privim filme, jucam jocuri impreuna, comunicam, incercam sa ne enervam reciproc da nu ne iese absolut deloc, adormim imbratisati si ne trezim imbratisati.
Am petrecut Craciunul impreuna cu el si familia sa...pot sa spun doar ca are o mama minunata, nu l-am crezut si-mi pare rau.
A fost un Craciun diferit, nu am simtit nevoia sa merg in club ca in altii ani...am preferat sa iesim in oras cu un alt cuplu la o palavrageala, si pot sa zic ca am ras de m-a durut burta la cate dracii au facut ei impreuna.
Da, ma schimb...sunt intr-o continua evolutie, o sa lucrez mereu la bug-urile ramase...am de ce, am oamenii care ma iubesc asa cum sunt, dar pentru ca eu ii iubesc la randul meu...merit/a schimbarea.
O sa merg maine acasa...locul acela mi-a devenit acasa...si ma duc cu drag pentru ca ma stiu asteptata cu drag.

Va pupacesc si va doresc un an nou minunat! Sa iubiti si sa va lasati iubiti!


17 decembrie 2012

Fara el

Hey!
Am o melodie pe repeate in capul meu si in casti!
Ati observat ce fain ninge afara? Vati plimbat cu iubitul/iubita printre fulgi?
Ce calduroasa e mana ta in mana lui...ce calduros ti se pare buzunarul de la haina lui cand iti tine mana strans (pentru fete).
Cred ca se observa nota mea de nostalgie :X
Deja imi este dor de el...
Numai stiu ce vroiam sa scriu...cand am inceput postarea deja ma gandeam doar la el...imi ocupa mintea, ma bantuie, imi aduce zambetul pe buze prin orice ar face...nu reuseste sa ma enerveze. Me like him...ne placem asa "neintelesi".
Sunt intr-o mare dilema...mi-e teama sa merg la el de Craciun..as fi prima prietena pe care o aduce acasa...m-as simti cobai! Mi-e teama de parintii...mi-am creat o fobie dea lungul anilor.
Ce sa fac eu daca ii trezesc sentimente pe care nu le-a mai simtit, asta face si el.
Am inceput atipic relatia aceasta...ne placeam si stiau toti prietenii nostri ca ne placem...dar noi doi ieseam impreuna ca dude si dudette :)) Baby's steps :X
Sambata am pictat, eu ceva abstract si el o pasare phoenix superba...n-ai treaba cu talentul lui.
Ceea ce avem noi doi e mai mult decat putem intelege noi toti.
Ma face fericita si am de gand sa fiu mult timp! Fara temeri si chiar daca as avea, ii spun si el mi le alunga.
Fug la somn...ca maine muncesc si mai sunt si racita :(
Va imbratisez si va doresc sa fi-ti fericiti din toata inima!

13 decembrie 2012

Titlul

Luna cadourilor...imi place si nu-mi place....
Sunt intr-o stare anume cand e toamna si cand vine "luna cadourilor".
Anul acesta am ales si impachetat eu cu mana mea cadourile...si m-am bucurat de bucuria celor care au primit o mica atentie din partea mea. Si ce e mai frumos ca asta?
Ce e mai frumos sa fii surprins cu ceva din partea oameniilor dragi tie?
Ce e mai frumos decat frumusetea unui chip zambitor?
Romantica si vesnica indragostita din mine, adora sa primeasca atentii si atentie.
Imi place sa cumpar cadouri frumoase, la fel de mult cum imi place sa primesc.
Stii tu...acel om care ma citesti acum...stii tu oare ca citesti cuvinte izvorate din mintea si inima mea?
Oare cat de sincera pot sa fiu...asta e intrebarea la care o sa-mi raspund cat de curand.
Oare e adevarat ca sunt ceva ciudat...ca eu sunt ciudata ca-mi doresc atat de mult sa am toti oamenii din lume aproape in perioada aceasta?! Nu e "normal" oare sa ne iubim intre noi? Sa fim mai buni si mai dornici sa daruim un zambet din toata inima? Sunt eu anormala? Sunt eu oare aia "defecta" ca-mi doresc sa pot avea un dialog cu toti acei care ma inconjoara?
Ca sunt iubitoare sau ca sunt falsa...asta e intrebarea pe buzele multor persoane care ma inconjoara voluntar sau involuntar.
Oare e ciudat ca am putut sa privesc in ochii un om pe care l-am iubit mai mult decat pe mine o buna bucata de vreme? Oare e ciudat ca m-a durut inima ca nu era fericit? Oare e ciudat ca uneori mai intru si ma uit la pozele cu iubita sa si ma bucur din toata inima ca il vad fericit? Ca nu pot sa ma uit la fata aia decat cu blandete? Ca singurele cuvinte pe care as dori sa le adresez sunt: Ţine-l lângă tine, cum făceam eu, iubeşte-l, nu-l lasă singur un minut, dă-i tot ce are nevoie, şi dacă într-o zi cineva ţi-l va fura,nu plânge.
Uneori mi-e greu sa fiu eu...pentru ca uneori imi dau shut down. Explic altadata ce inseamna asta pentru mine.
Nici nu stiti cat va ajuta sa va scrieti gandurile...va ajuta sa va cunoasteti mai bine pe voi si pe cei din jur(din inima voastra).
V-am spus oare cat sunt de fericita alaturi de omul care ma face sa fiu "eu"...
Am fugit sa ma joc cu fulgii :X

12 decembrie 2012

Te iert


Te iert...
Te iert pentru toate lacrimile mele, pentru sperantele mele chinuite.
Te iert pentru promisiunile pe care nu ti le-ai tinut.
Te iert pentru jumatatile tale de masura.
Te iert pentru minciuni, te iert pentru inselatorii, te iert pentru ezitari, pentru taceri, pentru razbunari.
Te iert pentru tradare, te iert pentru neputinta.
Te iert pentru imbratisarile tale nebune, care m-au facut sa cred ca ma iubesti.
Te iert pentru poeziile tale superbe, care m-au mintit, promitandu-mi dragostea vesnica.
Te iert pentru mare, te iert pentru luna, te iert pentru randunele.
Te iubesc atat de mult incat pot sa te iert pentru toate.
Te iubesc atat de mult, incat pot sa renunt la tine. E singurul fel in care mai pot pastra iubirea aceasta enorma, intreaga, in inima mea.
 

9 decembrie 2012

Sinceritate

Buna copilasi :)
Am fost criticata...ca de ce ma "laud" cu tipi care se dau la mine :)))
Oamenii buni....scriu ce vreau eu si cum vreau eu, nu scriu din amintiri sau fabulez chestii. Scriu ce mi se intampla, cu riscul de a parea in fel si chip...daca ma deranjeaza rautatea unora? Nu, pe termen lung...imi pasa doar de parerea celor iubiti de mine. Restul sunt detalii.
Ca sa va irit mai tare va spun ca eu...eu umana si nu aia fitoasa cum ati spus ca sunt... am impodobit bradul alaturi de iubita mea prietena, si am plans! Da sunt vie! Am sentimente...sufar chiar daca ma dau viteaza, ma ranesc oamenii, ma doare suferinta oamenilor din jur, ma doar a dracu' de tare ca am oamenii de cand eram copil cu care numai vorbesc sau daca vorbesc e prea superficiala discutia...ma doare instrainarea. Dar sunt atat de impacata cu mine, incat orice ma atinge este respins. Sunt fericita, nu pentru ca merit, ci pentru ca nu mi-am construit fericirea pe nefericirea nimanui. Da, am ranit oamenii dar dupa ce am fost ranita :), pe unii i-a batut Dumnezeu pentru ca am fost prea scarbita ca sa fac eu ceva...am incredere in karma mea.
Si cred cu putere ca daca eu nu-ti fac nimic...tu nu ai de ce sa ma ranesti.
Sunt un om foarte sensibil...dar sunt atat de puternica cand sunt dezamagita incat par rea si fara sentimente. Ma apar cum stiu...cu indiferenta si raceala :(
 Cine ma cunoaste cu adevarat stie ca nu as rani pe nimeni niciodata.
Nici pe tipul care abereaza sau chiar crede ca ceea ce simte pentru mine nu a simtit pentru nimeni...a venit iar la munca la mine...o sa-i treaca! Trebuie.
Mi-e dor de cineva....ma duc sa-l vad in curand.
Va pup...aveti grija de sufletele voastre.

6 decembrie 2012

Eu

Mos Neculai :X
A venit! Si ce dragut e Mosul :D
Azi toata ziua am avut un zambet tamp pe fata....mi s-au intamplat atatea!
Viata mea...e plina de evenimente! Zilnic mi se intampla atatea...
M-a socat o replica azi...: O sa te fac sa te indragostesti de mine, nu ma intereseaza ca ai prieten...eu pe tine te vreau!
Am ajuns un "moft"...spune ca nu, dar asta ma simt...un "obiect" vrut neaparat de un copilas mare.
Imi place joaca, dar joaca asta e periculoasa...daca nu-l iubesc pe el(pritenul meu) nu inseamna ca nu-l respect!
O sa-i treaca moftul...sper ca o sa-mi accepte prietenia si atat...poate el e capabil sa ma iubeasca, dar o iubire ca a lui m-ar interna la nebuni. Vreau sa fiu eu...nu un bibelou.
Sa vorbim de iubitul meu dlagut :X
A venit sa ma vada la munca....si ghici...Mosul (Adica el) mi-a adus o floricica draguta, nu ma asteptam...surprinsa placut...dar se pricepe la asta, sa ma surprinda :)
Dragut din partea lui...imi place mesajul orhideei mele dragi. O sa am grija de ea, asa cum am grija de noi :)
O sa am grija de noi, o sa am grija sa raman mereu "eu"....cand nu voi mai fiu...voi fugi.
 O melodie...ca de obicei...imi place tot la ea...ma reprezinta sa zic :)


1 decembrie 2012

Smile

Si oare eu pot sa fiu rece?
Pot sa fiu nimeni pentru tine,
Pot fi ceea ce-ti doresti
Sau ceea ce urasti iubind?
 Ma ratacesc printre ganduri! Imi este dor de el :(
Imi este dor sa ma trezesc langa el, sa ma "chinuie" tinandu-ma in brate, sa imi fie coleg de suferinta ca na...eu merg de dimineata la munca si el ramane acasa la caldurica patului...dar nu doarme :X prefera sa stea cu mine vorbind aberatiile noastre.
Incerc sa-mi omor temerile in privinta lui...sa incetez sa ma gandesc ca nu e regula increderea asta a mea. Daca el a avut incredere in mine sa ma lase sa-mi vad prietenul de 3 ani, chiar m-a adus sa ma vad cu el...ce-mi mai trebuie?
A fost amuzant cand i-am spus: Ii cade fata, isi revine si vine replica: Am incredere in mine! Nu-mi fura nimeni prietena, nu? 
 Nu stiu la ce ma asteptam cand l-am vazut pe a-l meu fost...poate la un om mai fericit, mai implinit...mai impacat cu el insusi ...mai sigur pe viitor si poate foarte indragostit...sa-i vad acea stralucire in ochi. Imi doream sa i se vada fericirea pe chip.
Nu stiu ce aveam de gand sa fiu...eu persoana relaxata sau eu acea care e distanta cu oamenii necunoscuti.
 Imi place de mine, imi place ce am devenit...ce am construit. Suna a narcisism...dar credeti-ma ca sunt capabila sa vad realitatea mai bine de cand mi-am corectat bug-urile.
Mai am de corectat...mai am adaugiri...sunt intr-o continua transformare...si ma voi opri cand voi considera ca sunt un om pe care eu insumi as dori sa il am alaturi, sa fiu eu insumi un ajutor de nadajde inainte sa fiu cea mai buna prietena, sora, fiica si iubita. Nu pretind perfectiunea , ci posibilitatile ei.
Am fugit...va las o melodie draga mie.